Η νέα μίνι σειρά του δικτύου θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα περιγράψει την κρίση των οπιοειδών.

Από EW Staff
13 Ιουλίου, 2021 @ 00:44

Το Netflix ανακοίνωσε ότι οι πρωταγωνιστές της μίνι τηλεοπτικής σειράς με τίτλο “Painkiller“, θα είναι οι ηθοποιοί Uzo Aduba και Matthew Broderick.

Ο Peter Berg θα σκηνοθετήσει το δράμα οκτώ επεισοδίων, με τους Alex Gibney και Eric Newman να εκτελούν χρέη παραγωγών. Οι Micah Fitzerman-Blue και Noah Harpster (A Beautiful Day In The Neighborhood, Transparent) θα γράψουν το σενάριο και θα συμμετέχουν ως showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί.

Ο Newman ανέφερε σχετικά: 
“Μια τραγωδία δεκαετιών, η χρήση οπιοειδών έχει επιφέρει μια από τις πιο καταστροφικές κρίσεις της εποχής μας. Σε αντίθεση με άλλες επιδημίες ναρκωτικών, που γεννήθηκαν από την υπόγεια κατασκευή και το κρυφό λαθρεμπόριο, αυτή η ιστορία ξεκίνησε με μία συνταγή – που χορηγήθηκε από γιατρούς, εγκρίθηκε από κυβερνητικές αρχές και προωθήθηκε από έναν οικογενειακό φαρμακευτικό γίγαντα που έκανε δισεκατομμύρια, προδίδοντας την εμπιστοσύνη των ασθενών και του κοινού. Είμαι ευγνώμων στον Micah, στον Noah και στον Alex που μου έδωσαν αυτήν την ιστορία. Η αφήγηση του Noah και του Micah για το πώς συνέβη, με βάση την εντυπωσιακή αναφορά των Patrick Radden Keefe και Barry Meier, είναι θλιβερή και τρομακτική. Έχω την τιμή να συνεργαστώ με τον μεγάλο Alex Gibney και είμαι ενθουσιασμένος που ο Peter Berg έρχεται να το σκηνοθετήσει”.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από το δίκτυο η ημερομηνία πρεμιέρας του Painkiller. Το καστ θα συμπληρώσουν οι West Duchovny, Dina Shihabi και John Rothman.

Διαβάστε επίσης: