Από EW Staff
05 Οκτωβρίου, 2022 @ 10:43
IMG 7402
IMG 7402

O Kyle Thomas στο περίφημο αστεροσκοπείο του Los Angeles, Griffith Observatory.

Learn more : www.kylethomasastrology.com Instagram: @mrkylethomas Απόδοση: Άλεξ Σκεύης

ΚΡΙΟΣ

Από τις 30 Οκτωβρίου ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, γίνεται ανάδρομος και φέρνει συγκρούσεις, καθυστερήσεις σε θέματα μάρκετινγκ και εμπορίου, απογοήτευση και προκλήσεις με το άμεσο περιβάλλον σας και με τα αδέλφια. Αυτό διαρκεί έως τις 12 Ιανουαρίου 2023. 

Η γλυκιά Αφροδίτη έως τις 23 Οκτωβρίου βρίσκεται στον 7ο Οίκο σας. Θα συναντήσετε μια δυνατή σχέση, η τάση για δέσμευση θα είναι μεγάλη αλλά με τον ανάδρομο Άρη δεν θα πρέπει να βιαστείτε να επισημοποιήσετε κάτι. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση μιας συνεργασίας.

Στις 9 η Πανσέληνος στο ζώδιό σας σάς φέρνει στο προσκήνιο και σας βοηθά να κατακτήσετε έναν προσωπικό στόχο ή να φέρετε σε πέρας ένα έργο με το οποίο ασχολούσασταν πολύ καιρό πριν.

Σίγουρα θα εστιάσετε στις ανάγκες σας με τους άλλους, και αν αυτές ικανοποιούνται. Εδώ βοηθάει και ο Κρόνος που συνεχίζει να βάζει στο μικροσκόπιο τον κοινωνικό σας κύκλο και να απομακρύνει όσους δεν είναι κατάλληλοι για να είναι στη ζωή σας.

Στις 25 η Ηλιακή Έκλειψη στον 8ο Οίκο θα πρέπει να σας κάνει προσεκτικούς, αν πρέπει να πάρετε ένα δάνειο, να υπογράψετε μία ασφάλεια, να διεκδικήσετε μια υποτροφία ή ένα επιχειρηματικό κεφάλαιο. Η ενέργεια και η θέλησή σας να τα διεκδικήσετε είναι μεγάλη αλλά οι συνθήκες ρευστές.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία περίοδος ανατροπών ξεκινάει για τους Ταύρους. 

O Άρης συνεχίζει και σας βοηθά να κερδίζετε χρήματα αλλά πρέπει και να σας κάνει προσεκτικούς στα έξοδά σας, διότι πολλά από τα χρήματα που ξοδεύετε, θα μπορούσαν να είχαν αποταμιευθεί. Στις 30 Οκτωβρίου γίνεται ανάδρομος και προκαλεί πολλά προβλήματα, εκρήξεις και συγκρούσεις στην οικογένεια. Πολλές πηγές εσόδων θα διακοπούν προσωρινά και κάποιες υποσχέσεις για καλύτερες αμοιβές θα μπουν στον πάγο έως και τον Ιανουάριο του ‘23.

Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα γίνεται στον 12ο Οίκο σας αυξάνοντας όλες τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις.

Από τις 23 του μήνα ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα διελαύνουν από τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Μεγάλο μέρος της προσοχής σας να στραφεί προς τον έρωτα και τη συντροφικότητα, όμως με τη δυσαρμονική κίνηση του Άρη καλό θα ήταν να δείξετε υπομονή.

Μία συνεργασία με γυναικεία πρόσωπα είναι πιθανή.

Δύο ημέρες μετά η Έκλειψη Ηλίου στον ίδιο τομέα αλλάζει το μέχρι τώρα ευοίωνο κλίμα. Ένας χωρισμός από αγαπημένο πρόσωπο είναι πιθανός, αλλά να ξέρετε ότι γίνεται για να αλλάξετε εσείς πορεία στη ζωή σας και με διαφορετικό τύπο συντρόφου. 

Πολλές επαγγελματικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που εκκρεμούσαν, ολοκληρώνονται ξαφνικά και πολλές φορές ερήμην σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας μήνας γεμάτος με ένταση ξεκινάει για τους Διδύμους.

Ο Άρης γίνεται ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο. Όταν ο πλανήτης της Δύναμης και της Ενέργειας  βρίσκει τον Ήλιο μας, μάς γεμίζει με ενέργεια, τώρα όμως θα νιώθετε ότι κάποιος σας τραβά απότομα το χειρόφρενο. Προσοχή στην ενέργειά σας και την υγεία σας, διότι υπερτιμάτε τις δυνάμεις και τις αντοχές σας. Συμπτώματα υπερκόπωσης είναι πολύ πιθανό να σας παρουσιαστούν και καλό θα ήταν να τα λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας.

Η ανάδρομη κίνηση του Άρη μαζί με τον Κρόνο στον 9ο φέρνουν αναβολές και καθυστερήσεις σε ταξίδια και σπουδές, ακόμα και σε όσους θέλουν να αλλάξουν τόπο διαμονής, και κάνει όλους τους Διδύμους να παρεκτρέπονται και να μην μπορούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. Φροντίστε να κάνετε μεγάλους περιπάτους και να αθλείστε για να εκτονώνεται όλη η ένταση.

Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα φέρνει στην κορύφωσή της μία γνωριμία που ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα.

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου θα εμφανιστεί στο 6ο Σπίτι σας και θα φέρει αρκετή αναστάτωση στην εργασία και στους συναδέλφους σας. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε συνεργάτες. Πολλά θέματα υγείας θα βγουν στην επιφάνεια και θα έχετε μια καλή ευκαιρία να τα ξεφορτωθείτε για πάντα.

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου θα εμφανιστεί στο 6ο Σπίτι σας και θα φέρει αρκετή αναστάτωση στην εργασία και στους συναδέλφους σας. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε συνεργάτες. Πολλά θέματα υγείας θα βγουν στην επιφάνεια και θα έχετε μια καλή ευκαιρία να τα ξεφορτωθείτε για πάντα.

Παλιά χρέη έρχονται στο προσκήνιο για να αποπληρωθούν και να σας αφήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς ο Άρης συνεχίζει να βουτά στα ύδατα του ασυνείδητου και να προκαλεί αναλαμπές, συναισθηματικές παρορμήσεις και να ταράσσει τον ύπνο σας. Τα επίπεδα άγχους χτυπούν κόκκινο και εξακολουθείτε να μην βρίσκετε ψυχική αλλά και σωματική ηρεμία.

Όταν γυρίσει ανάδρομος, θα έχετε μια καλή ευκαιρία να στρέψετε τη νόηση προς τα έσω, να διαλογιστείτε και να μπορέσετε να εναρμονίσετε τις εσωτερικές διαμάχες σας. Διαφορετικά, η ανάδρομη κίνηση του Άρη θα σας φέρει σε συγκρούσεις με άτομα που πιστεύετε ότι λειτουργούν εις βάρος σας.

Η Πανσέληνος στον τομέα των επιτευγμάτων σας έρχεται στις 9. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανταμειφθείτε για ένα project στο οποίο εργαζόσασταν πίσω από τα φώτα και τώρα ήρθε η στιγμή να δώσει καρπούς

Από τις 23 Οκτωβρίου η Αφροδίτη και ο Ήλιος πυροδοτούν τον έρωτα, τα τυχερά παιχνίδια αλλά και την απόκτηση παιδιών. Δύσκολο να μείνει κάποιος Καρκίνος μόνος αυτήν την περίοδο και οι δεσμευμένοι, αν δεν έχουν άλλους πειρασμούς, θα αναζωπυρώσουν το πάθος με τη σχέση τους.

Στις 25 όμως η Ηλιακή Έκλειψη επισκιάζει το φαινομενικά καλό κλίμα. Εντελώς ξαφνικά, κάποιοι αποχωρούν από τη ζωή σας και οι σχέσεις μερικών θα πρέπει να περάσουν στο επόμενο στάδιο, γεγονός που μπορεί να φέρει αναστάτωση στους συντρόφους.

Για πολλούς το θέμα απόκτησης παιδιού πέφτει στο τραπέζι αλλά μην αποθαρρύνεστε, αν δείτε ότι παίρνει αναβολή.

ΛΕΩΝ

Τον προηγούμενο μήνα ο Άρης στον 11ο σας έφερε κοντά με πολλούς φίλους, σας βοήθησε να επιτύχετε προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές νίκες και να εκπληρώσετε ένα σημαντικό όνειρο για εσάς. 

Στις 30 Οκτωβρίου ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και φέρνει συγκρούσεις, καθυστερήσεις, απογοήτευση και προκλήσεις, δοκιμάζοντας τις σχέσεις σας και κάνοντάς σας να επανεξετάσετε όλα όσα καταφέρατε. Σε συνδυασμό με τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιό σας στη ζωή σας θα μείνουν μόνο όσοι πρέπει.

Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα στον 9ο Οίκο σας βοηθά να διευρύνεται τη σκέψη σας να αντανακλάτε, να στοχάζεστε καλύτερα και να διευρύνετε την αντίληψή σας. Ένα ταξίδι που επιδιώκατε, μπορεί τώρα να γίνει!

Στις 25 η Έκλειψη Ηλίου στον 4ο Οίκο έρχεται να ταράξει τα νερά στο σπίτι σας. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε χώρο κατοικίας ή ακόμα και τόπο, τώρα θα έχετε την ευκαιρία, ακόμη κι αν είναι μέσα από δοκιμασίες.

Όσοι ψάχνετε για συγκάτοικο, καλύτερα να το αποφύγετε.

Τα δεδομένα στην οικιακή και την οικογενειακή ζωή αλλάζουν, οι σχέσεις με πρόσωπα της οικογένειας δοκιμάζονται και πολλοί θα πρέπει να ασχοληθείτε με την υγεία των γονιών σας.

Να θυμάστε πώς ό,τι κι αν προκύψει στη ζωή σας, γράφτηκε στα αστέρια και προοριζόταν να το αντιμετωπίσετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο δυναμικός Άρης στον 10ο Οίκο εξακολουθεί να ευνοεί την καριέρα σας, και να περατώνετε εύκολα όσα καθήκοντα αναλαμβάνετε. Σε συνδυασμό με τον Κρόνο στον 6ο η επαγγελματική σας ζωή γίνεται πολυάσχολη και πιο απαιτητική. Πολλοί νιώθετε ότι η δουλειά σας δεν σας ικανοποιεί, και κάποιοι Παρθένοι αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας ή να παραιτηθείτε. 

Προσοχή όμως, διότι από τις 30 Οκτωβρίου, η ανάδρομη πορεία του Άρη φέρνει εντάσεις και αδικαιολόγητους ανταγωνισμούς στον χώρο της εργασίας. Υπερτιμάτε τις δυνάμεις σας και αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από όσες αντέχετε, με αποτέλεσμα να επιβαρύνετε την υγεία σας, ειδικά αν βρίσκεστε σε νέα δουλειά. Είναι τόσο έντονη η επιθυμία για δράση και για να πάρετε θέση σε ό,τι συμβαίνει, που αυτό θα σας οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις, για τις οποίες στο μέλλον να μετανιώσετε.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 25 γίνεται στον 3ο Οίκο σας. Εκεί θα δείτε πως κάποιες προσπάθειες που είχατε κάνει για κάποια επαγγελματικά βήματα πέφτουν στο κενό. Θα νιώσετε πως η προσωπική σας βούληση είναι στον πάγο και πως άλλοι κινούν τώρα τα νήματα.

Προσέξτε τις σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον, τους γείτονες και τα αδέλφια.

Να είστε προσεκτικοί και μεθοδικοί στη λήψη αποφάσεων, διότι η κρίση σας μπορεί να είναι θολή.

ΖΥΓΟΣ

Τα γενέθλιά σας φέτος σας βρίσκουν προβληματισμένους και ανήσυχους, πράγμα που δεν αντέχει εύκολα ένας Ζυγός.

Ο Άρης βρίσκεται στον 9ο Οίκο σας και δίνει πολλές ευκαιρίες για σπουδές, να επεκτείνετε τις δουλειές σας και να δείτε πολλές ανακαλύψεις. Από τις 30 όμως το σκηνικό αλλάζει και η αισιοδοξία αρχίζει να χάνεται. Πολλά σχέδια μπαίνουν στον πάγο ή και ακυρώνονται εντελώς. Όσοι σπουδάζετε ή κάνετε κάποιο μεταπτυχιακό, βλέπετε τώρα πολλές αλλαγές στα μέχρι τώρα δεδομένα και πολλές καθυστερήσεις.

Θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να μην βιαστείτε να πάρετε κάποια απόφαση, διότι από τον Ιανουάριο θα αναθεωρήσετε τις κινήσεις που θα κάνετε τώρα. 

Επίσης, καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο θέματα με τον πατέρα σας, ακόμη και αν απουσιάζει από τη ζωή σας, ίσως να σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με αυτόν.

Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα μαζί με τον Δία ευνοούν τις γνωριμίες, τις σχέσεις και τα συμβόλαια.

Την ίδια στιγμή όμως ο Κρόνος προσπαθεί να σας «μεγαλώσει» και να σας ωριμάσει στον Έρωτα, ραγίζοντας πολλές φορές την καρδιά σας.

Ο μήνας κλείνει με μία Ηλιακή Έκλειψη στον τομέα των εσόδων. 

Εάν για κάποιο λόγο μια πηγή εισοδήματος τελειώσει ή επισκιαστεί, αναζητήστε γρήγορα κάτι νέο. Πολλά έξοδα προκύπτουν γι’ αυτό φροντίστε από τώρα να είστε προετοιμασμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινά ίσως το σημαντικότερο δίμηνο της χρονιάς που διανύουμε για τους Σκορπιούς. Πολλά τα μέτωπα για εσάς.

Ο Κρόνος συνεχίζει και φέρνει δοκιμασίες και καρμικές αλλαγές στο σπίτι και στην οικογένεια σας. Παράλληλα σας δημιουργεί κι ένα μεγάλο συναισθηματικό βάρος και με ενοχές για όσα συμβαίνουν.

Την ίδια στιγμή ο Άρης από τον 8ο δημιουργεί πολλές εκκρεμότητες με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες και διακανονισμούς διαζυγίων. Από τις 30 Οκτωβρίου η ανάδρομη κίνηση φέρνει καθυστερήσεις και εμπόδια στους παραπάνω τομείς, με αποτέλεσμα να γεμίζετε με ανεξέλεγκτη οργή και να έχετε πολλά συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Νιώθετε πως μεγαλώνετε και πώς η παιδική ανεμελιά φεύγει από τη ζωή σας. Αυτό σας ρίχνει σε κύκλους μελαγχολίας και ψυχολογικών μεταπτώσεων αλλά πρέπει να καταλάβετε πως έφτασε πια η ώρα για να ωριμάσετε.

Η Πανσέληνος στον 6ο Οίκο σας βάζει σε επιφυλακή με την υγεία σας, καθώς μπορεί να παρουσιάζονται θέματα ψυχοσωματικής φύσεως.

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου γίνεται στο ζώδιο σας σηματοδοτώντας έναν εξάμηνο κύκλο νέων γεγονότων κι εξελίξεων.

Θέματα που μπορεί να προέκυψαν την προηγούμενη Άνοιξη ίσως τα ξαναδείτε τώρα στο προσκήνιο.

Μια σημαντική νέα εποχή της ζωής σας έχει φτάσει, καθώς η μοίρα αλλάζει το μονοπάτι που ήσασταν και σας δίνει νέες κατευθύνσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες μπορούν και αισιοδοξούν σε μία ιδιαζόντως κρίσιμη περίοδο. 

Ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, σε ευνοϊκή θέση σας γεμίζει με όρεξη για περιπέτεια και στέλνει ευλογίες στην ερωτική σας ζωή. Φέρνει απόκτηση παιδιών και κάνει όσους είναι γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους να προοδεύουν.

Στην υλοποίηση όλων αυτών έρχεται και η Πανσέληνος στις 9 να δώσει τη δική της χείρα βοηθείας.

Τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα για όσους έχουν διδαχθεί, από τον Κρόνο στον 3ο Οίκο, πώς να επικοινωνούν καλύτερα και αποτελεσματικότερα χωρίς να δίνουν πλέον την εντύπωση του ξερόλα.

Ο Άρης στον 7ο Οίκο όλον αυτόν τον καιρό δοκιμάζει τον γάμο σας αλλά και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. 

Από τις 30 του μήνα έρχονται πολλές εντάσεις και συγκρούσεις στη ζωή και τον γάμο σας. Θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη την γνώση και τη σοφία που διαθέτετε πριν πάρετε κάποια βιαστική απόφαση επάνω στον θυμό σας.

Πολλά συμβόλαια καθυστερούν ή και διαλύονται. Την  ίδια τύχη έχουν και πολλές σχέσεις με τους συνεργάτες σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν αυτή την περίοδο να δουλεύετε μόνοι σας.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον 12ο Οίκο ξεκινά να δημιουργεί ένα έντονο παρασκήνιο για εσάς από τις 25 του μήνα.

Πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε μαθήματα διαλογισμού και εναλλακτικών θεραπειών και θα εντείνονται οι μεταφυσικές ανησυχίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στο 4ο Σπίτι σας επηρεάζοντας ευχάριστα την οικογενειακή σας ζωή. Με την Πανσέληνο στις 9 πολλοί θα δείτε την οικογένειά σας να μεγαλώνει και  να αυξάνονται τα μέλη στο σπίτι. 

Με τον Άρη στον 6ο είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι στη δουλειά και οι περισσότεροι πιθανόν να έχετε βρει καλύτερη απασχόληση. Παράλληλα ο Κρόνος από τον 2ο οίκο σας αγχώνει με τα  οικονομικά και σας κάνει ακόμη πιο εργατικούς.

Από τις 30 Οκτωβρίου στον ίδιο τομέα θα ξεκινήσουν αρκετές διαμάχες και συγκρούσεις στην καθημερινότητα της δουλειάς. Η υπομονή σας θα είναι περιορισμένη, γι’ αυτό προσέξτε να μην προκαλείτε άσκοπους καυγάδες και να μην δημιουργείτε περιττούς ανταγωνισμούς. 

Η εργασία είναι σαν οξυγόνο για εσάς, θα πρέπει όμως να προσέχετε τις αντοχές σας και να μην αναλαμβάνεται περισσότερα από όσα σας αναλογούν.

Θέματα υγείας, διατροφής και φυσικής κατάστασης που σας απασχολούν εδώ και κάποιο καιρό, θα πρέπει να πάψετε να τα αμελείτε και να ασχοληθείτε σοβαρά με αυτά. Προσοχή στην ενέργειά σας και τα σημάδια υπερκόπωσης.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 25 φέρνει μεγάλες και καρμικές αλλαγές στο κοινωνικό σας δίκτυο. Πολλά άτομα που θεωρούσατε έμπιστα στον κύκλο σας θα τα δείτε να απομακρύνονται, ενώ την ίδια στιγμή θα εμφανίζονται νέα πρόσωπα που θα σας υποσχεθούν πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας συνεχίζει να σας βάζει σε μία ανασκόπηση και να πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία σας.

Νιώθετε άκρως μελαγχολικοί και πως κουβαλάτε όλο το βάρος του κόσμου στους ώμους σας. 

Μπορεί να νιώθετε φυλακισμένοι αλλά στην ουσία αυτό που πρέπει να καταλάβετε, είναι πως ξεκινάει μια περίοδος ωρίμανσης για εσάς, με σκοπό να είστε ρεαλιστές και πρακτικοί, καθώς ξαναγράφετε κάποια κεφάλαια της ζωής σας.

O Δίας λειτουργεί βοηθητικά από τον 3ο Οίκο δίνοντάς μια νότα φιλοσοφίας στις σκέψεις και τις πράξεις σας. Από τις 28 του μήνα περνά στον 2ο οίκο και σας δίνει ένα σύντομο οικονομικό βοήθημα.

Ο Άρης, πλανήτης του Πάθους, σας κάνει να βάζετε πρώτα τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Πολλοί από σας βρίσκονται στην αναζήτηση ενός θυελλώδη έρωτα και κάποιας δημιουργικής απασχόλησης.

Η ανάδρομη κίνηση του Άρη από τις 30 και μετά θα φέρει αρκετές απογοητεύσεις και καθυστερήσεις. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ας αποφύγουν τη σύγκρουση με τους πελάτες.

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 25 φέρνει πολλές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας. Πολλά πράγματα που παρέμεναν κολλημένα ή αδρανή, αρχίζουν τώρα να κινούνται, να εξελίσσονται αλλά και να τελειώνουν είτε υπέρ είτε εναντίον σας. Προσοχή στη φήμη και το όνομα που έχετε φτιάξει.

Να θυμάστε, πως οι αλλαγές που γίνονται τώρα σε αυτόν τον τομέα είναι γραφτό να τις περάσετε, διότι πρέπει να απαλλαγείτε από οτιδήποτε περιττό.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, είναι με το μέρος σας. Συνεχίζει να σας προσφέρει οικονομική στήριξη και προσοδοφόρες εργασίες. Στις 28 κάνει ένα τελευταίο πέρασμα από το ζώδιό σας και σας γεμίζει με ευκαιρίες, ελπίδες και αισιοδοξία, ώστε να σηκώσετε πιο εύκολα το βάρος του Κρόνου από τον 12ο που σας βάζει να κάνετε έναν απολογισμό για όλα όσα έχετε χτίσει μέχρι σήμερα και να εξετάσετε τι μένει και τι φεύγει. Να θυμάστε, όσο περισσότερο άχρηστο φορτίο φύγει, τόσο καλύτερη θα είναι η διέλευση του Κρόνου στο ζώδιό σας τον επόμενο χρόνο.

Ο Άρης στον 4ο συνεχίζει να κάνει το σπίτι σας πεδίο μάχης.

Πολλοί ενδεχομένως να μετακομίσατε ή να αλλάξατε τον χώρο διαβίωσής. Κάποια άτομα ίσως να μην ζουν πια μαζί με εσάς.

Η πραγματική καταιγίδα όμως ξεκινά από τις 30 με την ανάδρομη κίνηση του Θεού του Πολέμου που φέρει νέες αλλά και παλιές πολεμικές συρράξεις. Προσοχή με τους γονείς, αν υπάρχουν.

Επιστρατεύστε την ενδοσκόπηση και εναρμονίστε τις εσωτερικές αντιθέσεις σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε τις μεγάλες συγκρούσεις στο σπίτι.

Η Ηλιακή Έκλειψη αυτόν τον μήνα θα λάβει χώρα στις 25 και θα σας ανοίξει μια πόρτα όσον αφορά τα ταξίδια και τις σπουδές σας. Ίσως δείτε εμπόδια και καθυστερήσεις σε αυτά τα ζητήματα.

Διαβάστε επίσης: