Από George Satsidis
26 Οκτωβρίου, 2022 @ 10:22
PeterfacinelliHouseofLeaves


H βραδιά είχε γεύση pre-Halloween με τον Peter Facinelli ανάμεσα σε δύο μέλη των House of Leaves
(PR for the Las Vegas S Bar event: www.theinfluence.com)

Πριν από λίγες ημέρες το S Bar Las Vegas, το κορυφαίο new concept της SBE για τη νυχτερινή διασκέδαση στο Mandalay Bay Resort and Casino, γιόρτασε τη νέα του συνεργασία με παραστάσεις των House of Leaves.

Η sbe, ο κορυφαίος παγκόσμιος όμιλος φιλοξενίας lifestyle που ιδρύθηκε από τον Sam Nazarian, συνεργάστηκε με τους βετεράνους της νυχτερινής διασκέδασης και της φιλοξενίας του Λας Βέγκας, Jason Craig και Michael Fuller.

IMG 9960

Το S Bar βρίσκεται στο ξενοδοχείο Mandalay Bay Hotel!

Την βραδιά του επίσημου opening προσκεκλημένοι ήταν διάφοροι VIP’s, Influencers και personalities του Βέγκας που έζησαν μια βραδιά γεμάτη συναρπαστικές εικόνες από το House of Leaves, μουσική επιμέλεια από την dj Esther Anaya αλλά και μαγικά κόλπα από τον Elite Magician Rodney Reyes. Στον χώρο του “Members Only”, ο LOUIS XIII πραγματοποίησε μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία γευσιγνωσίας κονιάκ για λίγους επισκέπτες που έχουν το “κλειδί” αυτού του χώρου με οικοδεσπότη τον Guillaume Vallet. Η Esther Anaya έκλεισε τη βραδιά εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους με απίστευτο DJ set σε συνδυασμό με μια ζωντανή παράσταση βιολιού.

PeterFacinelli

O Peter Facinelli στο περίφημο S Bar Las Vegas.

Διαβάστε επίσης: