Από EW Staff
14 Οκτωβρίου, 2022 @ 09:54
olivia wilde 36 1 H Olivia Wilde στο εξώφυλλο του αμερικανικού ELLE!

Η Οlivia Wilde βρίσκεται στο επίκεντρο κατηγοριών ότι έχει παραμελήσει τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Jason Sudeikis, τον 8 χρονο Otis και την 6χρονη Daisy. Το διαζύγιο της με τον διάσημο ηθοποιό δεν ήταν και το ευκολότερο ενώ πολλοί δεν είδαν με καλό μάτι την σχέση της με τον Harry Styles. Εκείνη είναι 38, εκείνος είναι 28…τους χωρίζει μία δεκαετία και μέρος του Τύπου δείχνει ότι θεωρεί ότι απλά είναι αταίριαστοι χωρίς ωστόσο να έχουν δώσει λαβές πέρα…από την διαφορά ηλικίας!

olivia wilde 41

Η Wilde είπε ότι δέχεται κριτική όταν φωτογραφίζεται να μην είναι με τα παιδιά της, προσθέτοντας ότι αυτό που φαίνεται να ξεχνούν οι haters στα social media, είναι όπως λέει ότι «Μοιράζομαι την επιμέλεια των παιδιών μου με τον πρώην μου».

Το πρώην ζευγάρι έχει εμπλακεί σε μια ατελείωτη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιώμ , που περιελάμβανε την επίδοση νομικών εγγράφων στην διάσημη ηθοποιό και σκηνοθέτη ενώ εκείνη ήταν στη σκηνή μπροστά σε κοινό και παραλάμβανε ένα βραβείο.

olivia wilde 36 1 1

Η Olivia φοράει Gucci αγαπημένη φίρμα και του Harry Styles!

«Ξέρετε πόσα βήματα κάνω για να προστατεύσω τα παιδιά μου από την κοινή θέα;» ρώτησε πρόσφατα η 38 χρονη ηθοποιός έναν δημοσιογράφο που της έπαιρνε συνέντευξη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σκηνοθέτης Don’t worry darling εκφράζει την απογοήτευσή της για την κριτική που δέχεται ως εργαζόμενη μαμά στο Χόλιγουντ. Σε συνέντευξή της στο Variety τον Αύγουστο, ένιωθε βαλύτατα θιγμένη για το πώς την βλέπουν ορισμένοι όταν είναι μακριά από τα παιδιά της.

“Όταν οι άνθρωποι δεν με βλέπουν με τα παιδιά μου και με ρωτούν”, εκείνη πάντα , “Πώς τολμάς” λέει προσθέτοντας, “Δεν έχω δει ποτέ κανέναν να το λέει αυτό για έναν άντρα. Και αν είναι με το παιδί του, θεωρείται γ—- ήρωας.”. Άδικο έχει;

Olivia Wilde Photo Spread in the March 2010 Issue of Elle Magazine olivia wilde 10492909 1184 1599 1

Σε παλαιότερη σέξι φωτογράφιση για το περιοδικο ELLE!

Διαβάστε επίσης: