«Εκ των υστέρων, χαίρομαι που δεν το πήρα κατάκαρδα», δήλωσε η Rodrigo

Από EW Staff
27 Μαΐου, 2021 @ 12:13
CREDIT: GRANT SPANIER Olivia Rodrigo publicity 2021 CR: Grant Spanier

Μερικές φορές “η μητέρα δεν ξέρει καλύτερα” κι ευτυχώς η Olivia Rodrigo δεν άκουσε τη μαμά της στο πρώτο της single “Drivers License“.

Κατά τη διάρκεια του Apple Music’s First Listen την Πέμπτη το βράδυ, η 18χρονη τραγουδίστρια αλλά και ηθοποιός μίλησε για το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο “Sour” και αποκάλυψε ότι η μητέρα της δεν χάρηκε ιδιαίτερα όταν άκουσε το τραγούδι “License License“.

«Όταν έπαιξα το Drivers License για πρώτη φορά στη μαμά μου, πηγαίνει, μου είπε ότι είναι περίεργo. Εκ των υστέρων, χαίρομαι που δεν πήρα κατάκαρδα. Η μαμά μου είναι πολύ ειλικρινής. Μπορεί να μην είναι η αλήθεια κάποιου άλλου, αλλά πάντα λέει τι έχει στο μυαλό της. Προφανώς όμως είναι η μαμά μου και θα με υποστήριζε σε ό, τι κι αν έκανα».

Η τραγουδίστρια μίλησε στους φαν για τη δημιουργία μερικών από τα νέα τραγούδια στο Sour, όπως το “Enough for You“, για το οποίο ανέφερε ότι είναι «100 τοις εκατό από εμένα».


«Έγραψα την πλειοψηφία των τραγουδιών στο πάτωμα του υπνοδωματίου μου. Το Enough for You είναι ένα πολύ ξεχωριστό τραγούδι. Μιλάει για πώς νιώθεις ανεπαρκής για κάποιον άλλον. Είναι ένα δροσερό κι ελπιδοφόρο τραγούδι όμως. Διαθέτει την τέλεια ισορροπία».

Το επόμενο κομμάτι του άλμπουμ, “Happier“, ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψε η Rodrigo για το Sour. «Δεν το έγραψα με την πρόθεση να το γράψω για ένα δίσκο, το έγραψα απλώς γιατί το ήθελα, είπε. Το “Happier” είναι ένα βαλς που έγραψα στο σετ».


Όσο για το “θυμωμένο” Brutal, η νεαρή τραγουδίστρια σχολίασε ότι λατρεύει το τραγούδι και νομίζει ότι είναι τέλειο.

Διαβάστε επίσης: