Τη μεταφορά αναλαμβάνει ο σκηνοθέτης Adam Wingard.

Από EW Staff
30 Μαρτίου, 2021 @ 15:52

Όσοι αγαπήσαμε την αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων ThunderCats που κυκλοφόρησε το 1985, έχουμε έναν παραπάνω λόγο να χαιρόμαστε – για νη μην πω χοροπηδάμε πάνω στους καναπέδες – με τη συγκεκριμένη είδηση. 

Ο σκηνοθέτης Adam Wingard, γνωστός από τις δουλειές του στις ταινίες You Next, The Guest, Blair Witch, Death Note και Godzilla vs., αναλαμβάνει να μεταφέρει τους ThunderCats στη μεγάλη οθόνη, σ’ ένα project που όπως έχει δηλώσει ήδη, ήταν το μεγαλύτερο όνειρο της καριέρας του: “Κανείς σε αυτόν τον κόσμο δεν ξέρει ή δεν έχει σκεφτεί τόσο πολύ τους ThunderCats, όσο εγώ. Μου έδωσαν τα ηνία και το βλέπω ως μια τεράστια ευκαιρία να κάνω μια νέα κατηγορία fantasy sci-fi ταινίας που ο κόσμος δεν έχει παρακολουθήσει ξανά”, δήλωσε ο Wingard. Ο Wingard  έχει ξεκαθαρίσει από τώρα ότι θα κρατήσει την αισθητική της σειράς του ’80 και το φιλμ δεν θα έχει καμία σχέση με το “Cats” που κυκλοφόρησε το 2019.

Το σενάριο έχει γραφτεί από τον David Coggeshall, ενώ στην παραγωγή συμμετέχει ο Wingard και ο Simon Barrett, που έχουν συνεργαστεί ξανά στις ταινίες You’re Next (2011),  The Guest (2014) και Blair Witch (2016).

Η σειρά “ThunderCats” προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1985 και αποτελείται από 4 κύκλους επεισοδίων και μία τηλεταινία η οποία κυκλοφόρησε το 1986, με τον συνολικό αριθμό επεισοδίων να ανέρχεται στα 130. 

Οι Θάντερκατς είναι μία ομάδα ανθρωποειδών με αιλουροειδή χαρακτηριστικά από τον πλανήτη  Θαντέρα. Μετά την έκρηξη του πλανήτη τους, αποφασίζουν να ταξιδέψουν στο διάστημα αναζητώντας το νέο τους σπίτι, όμως ο στόλος τους δέχεται επίθεση από τους εχθρούς τους, τα Μεταλλάγματα από τον πλανήτη Πλάνταρ, με αποτέλεσμα να καταστραφούν όλα τα σκάφη τους. Το μόνο που σώνεται είναι η ναυαρχίδα, στην οποία βρίσκεται το ξίφος των οιωνών, που έχει το μάτι της Θαντέρα, αποτελώντας την κυριότερη πηγή δύναμης των Θάντερκατς. Ο μεγαλύτερος της ομάδας Τζάγκα, θα οδηγήσει το σκάφος στην Τρίτη Γη και οι περιπέτειες τόσο για εκείνον, όσο και για τους υπόλοιπους Θάντερκατσ, έχουν μόλις ξεκινήσει.

Διαβάστε επίσης: