Σήμερα η σπουδαία συναυλία και ναι, υπάρχουν ακόμα εισιτήρια!

Από EW Staff
04 Αυγούστου, 2021 @ 10:25

Σήμερα θα ζήσουμε μία πραγματικά μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο, αφού θα εμφανιστούν για πρώτη φορά μαζί τα αδέλφια Brian και Roger Eno.

Ο σπουδαιότερος εκπρόσωπος της ambient παγκοσμίως, ο Brian Eno, ο γκουρού του είδους, θα παίξει ζωντανά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κι αυτό από μόνο του αποτελεί μουσικό γεγονός από τα λίγα: σκεφτείτε πως τα τελευταία 30 χρόνια ο Brian Eno έχει δώσει, όλες κι όλες, μόλις εννέα συναυλίες!

Πριν από λίγες εβδομάδες οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν μέσω zoom σε Έλληνες δημοσιογράφους και το Entertainment Weekly ήταν εκεί. Οι δύο σπουδαίοι μουσικοί μας αποκάλυψαν, μεταξύ πολλών άλλων, πόσο σημαντικό είναι για τους ίδιους που θα βρεθούν σε έναν τόσο, επιβλητικό, χώρο: «Είναι η Ακρόπολη, καθώς είναι πολύ δύσκολο να της αντισταθείς. Δεν δίνω πολλές συναυλίες και νιώθω πολύ χαρούμενος που μία από αυτές θα δοθεί στην Ελλάδα και ειδικά στους πρόποδες της Ακρόπολης. είναι το ιδανικό μέρος για τη μουσική που σχεδιάζουμε να παίξουμε» είπε ο Brian Eno.

«Έχω παίξει σε μερικά πολύ ασυνήθιστα μέρη και εάν διαθέτεις έστω και λίγη ευαισθησία, επιτρέπεις στο περιβάλλον να επηρεάσει την ατμόσφαιρα που δημιουργείς», συμπλήρωσε με τη σειρά του και ο Roger Eno:

—) Εισιτήρια υπάρχουν ακόμα και θα πωλούνται και στο ταμείο στον προαύλιο χώρο του Ηρωδείου στις ώρες 10:00 έως 14:00 και 18:00 έως 21:30.
—) Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 και το γκρουπ θα ανέβει on stage στις 21:30.

Διαβάστε επίσης: