Ο απόλυτος οδηγός του Entertainment Weekly'για το Scream

Από EW Staff
23 Δεκεμβρίου, 2021 @ 09:02
SCREAM

Προσοχή, κάτοικοι του Woodsboro: Μια δολοφονική νέα συλλεκτική έκδοση EW θα κυκλοφορήσει σύντομα για τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές του franchise Scream, ακριβώς την ώρα των γιορτών. Για τον εορτασμό της 25ης επετείου της εμβληματικής ταινίας slasher του 1996 του Wes Craven φέτος, ο Ultimate Guide to Scream του Entertainment Weekly θα είναι διαθέσιμος στις 24 Δεκεμβρίου.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Οι σκηνοθέτες Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett ελπίζουν να τρομάξουν το κοινό με την πέμπτη ταινία “Scream”, η οποία τιτλοφορείται απλά και λιτά “Scream”, όταν η Paramount και η Spyglass Media Group θα την κυκλοφορήσουν στις 14 Ιανουαρίου 2022. Όμως, πίσω στην άνοιξη του 2020, ήταν οι δυο τους που αγωνιούσαν, περιμένοντας να δουν αν οι μακροχρόνιοι σταρ του franchise Neve CampbellCourteney Cox και David Arquette θα συμμετείχαν στην πρώτη ταινία του franchise από την εποχή του “Scream 4” του 2011 και την πρώτη που δεν θα σκηνοθετήσει ο μακαρίτης Wes Craven.

Η απουσία ενός ή περισσότερων από τους χαρακτήρες που υποδύονται οι ηθοποιοί (η “final girl” Sidney Prescott της Campbell, η δημοσιογράφος Gale Weathers της Cox και ο αστυνόμος Dewey Riley του Arquette) σίγουρα θα αιφνιδιάσει ή θα εκπλήξει τους αφοσιωμένους οπαδούς του franchise. Επιπλέον, η Sidney, η Gale και ο Dewey εμφανίστηκαν όλοι στο σενάριο της ταινίας, για ένα νέο δολοφόνο που φορά τη μάσκα του Ghostface και αρχίζει να στοχεύει εφήβους ώστε να ανακαλέσει μυστικά από το αιματοβαμμένο παρελθόν του Woodsboro.

Το ειδικό αφιέρωμα του Entertainment Weekly θα περιλαμβάνει αναδρομικές συνεντεύξεις με τους αστέρες του OG, Neve Campbell, Courteney Cox και David Arquette, καθώς και με την επόμενη γενιά εφήβων του scream Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jack Quaid και άλλους από την επερχόμενη πέμπτη ταινία του franchise, με τίτλο (τι άλλο;) Scream, στους κινηματογράφους 14 Ιανουαρίου.

Οπότε μείνετε συντονισμένοι στο EW Greece τις επόμενες ημέρες, για απευθείας αναμετάδοση από τα αιματηρά παρασκήνια.

Διαβάστε επίσης: