Το πολυαναμενόμενο υπερηρωικό έπος είναι δουλειά της οσκαρικής Κλόε Ζάο.

Από agdmin
24 Μαΐου, 2021 @ 16:26

Οι “Eternals” αποτελούν μία από τις σημαντικότερες κινηματογραφικές αφίξεις της χρονιάς που διανύουμε και επιτέλους η Marvel μας προσέφερε το πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο υπερηρωικο μπλοκμπάστερ.

Με την Κλόε Ζάο στη σκηνοθετική καρέκλα, (η οποία προσφάτως κέρδισε τα Όσκαρ σκηνοθεσίας και Καλύτερης Ταινίας για τη “Χώρα των Νομάδων”, δηλαδή το Nomadland), το Εternals δείχνει να απομακρύνεται δραστικά από το συνηθισμένο ύφος της Marvel, υιοθετώντας το πιο σκονισμένο, sprawling ύφος της Κινέζας auteur.

Οι Eternals είναι μια ομάδα κοσμικών υπάρξεων που ζουν ανάμεσα στους απλούς ανθρώπους, και οι οποίοι καλούνται να κατατροπώσουν τους δαιμονικούς “Deviants”.

Δημιουργημένοι από τον βασιλιά της high-concept διαστημικής φαντασίας Jack Kirby το 1976, οι Eternals επανήλθαν στο προσκήνιο το 2006, όταν ο θρυλικός Neil Gaiman έκανε πάταγο με την ομώνυμη μίνι σειρά κόμικς.

Σήμερα, η Marvel μεταφέρει στην οθόνη τους ήρωες με ένα εντυπωσιακότατο καστ από σουπερστάρ κάθε ηλικίας, μεταξύ των οποίων οι Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Bryan Tyree Henry, Kit Harrington, Salma Hayek και Αngelina Jolie!

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2021.

Διαβάστε επίσης: