Από EW Staff
10 Ιουνίου, 2021 @ 21:00
President Elect Senator Barack Obama, daughter Sasha Obama, daughter Malia Obama, wife Michelle Obama, at the Presidential Election Victory Speech, Grant Park, Chicago, IL, November 04, 2008

Τα γενέθλια της είχε χθες, η Sasha Obama και οι γονείς της έσπευσαν να της στείλουν τις θερμότερες ευχές του και μέσω των social media. 

To νεαρό κορίτσι έγινε 20 χρονών και οι υπερήφανοι γονείς δεν θα μπορούσαν να μη θυμηθούν την παιδική της ηλικία, αφού την βλέπουν ακόμα ως το “μικρό τους κοριτσάκι”. 

Ο πατέρας της και πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία, με το κορίτσι στην αγκαλιά του και έγραψε στην λεζάντα κάτω από αυτή: “Χρόνια πολλά Σάσα! Έχεις μεγαλώσει τόσο γρήγορα και είναι πραγματικά απόλαυση να σε βλέπω να γίνεσαι ο άνθρωπος, που πάντα ήλπιζα να γίνεις. Εγώ και η μητέρα σου ανυπομονούμε να δούμε πού θα σε βγάλει η ζωή μετά”. 

Μία εξίσου συγκινητική ανάρτηση έκανε και η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama, η οποία με τη σειρά της δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κόρη της, την ώρα που κοιτάζονται στα μάτια και χαμογελούν η μία στην άλλη, ενώ βρίσκονται σε ένα πλοίο εν ώρα ταξιδιού. “Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου Σάσα! Είμαι ευγνώμων για κάθε χαμόγελο, που μοιραστήκαμε -και για όσα μου δίδαξες τόσα χρόνια. Θα είσαι πάντα το μικρό μου κοριτσάκι, αλλά δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για την γυναίκα, στην οποία έχεις εξελιχθεί. Σ’ αγαπάω πολύ”, έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία της. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η μητέρα των δύο κοριτσιών, είχε εκφράσει τις ανησυχίες της για εκείνες. Σε καμία περίπτωση δεν ανησυχεί για τις ικανότητες τους, αφού όπως είχε αναφέρει και ο πατέρας τους “είναι ακόμα πιο ώριμες από εκείνον στην ηλικία τους και πιο έξυπνες”. Αυτό που ανησυχεί την Michelle Obama είναι τα φαινόμενα ρατσισμού, τα οποία έχουν γίνει όλο και πιο συχνά στις ΗΠΑ.

“Φοβάμαι για τη σωματική τους ακεραιότητα και όχι μόνο για αυτό. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσουν ρατσιστικές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας τους. Ανησυχώ ακόμα και όταν μπαίνουν μόνες τους στο αυτοκίνητο”, είχε αναφέρει η σύζυγος του Barack Obama. 

Διαβάστε επίσης: