Η Markie Post έφυγε από τη ζωή και βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο.

Από EW Staff
08 Αυγούστου, 2021 @ 23:51

Η ηθοποιός του διάσημου Night Court και του The Fall Guy, Markie Post έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, μετά από την τετράχρονη μάχη της με τον καρκίνο.

Τα νέα για τον χαμό της βύθισαν στη θλίψη τους κοντινούς της ανθρώπους, αλλά και τους συνεργάτες της. Μόλις η είδηση βγήκε στη δημοσιότητα, ήταν πολλοί οι celebrities, που έσπευσαν να γράψουν κάτι εις μνήμην της. Ανάμεσά τους και η συμπρωταγωνίστριά της στο Night Court, Marsha Warfield.

Χθες το βράδυ πληροφορήθηκα ότι η Markie Post έφυγε από την ζωή“, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Επίσης, η 67χρονη ηθοποιός Rosalind Russell, που έχει συνεργαστεί με την Post (Christine Sullivan) στο show του NBC το 1970, ανέφερε πως είναι σοκαρισμένη από τα νέα, καθώς δεν γνώριζε για το πρόβλημα υγείας της ηθοποιού. “Δεν μου φαίνεται περίεργο, που δεν μας είχε πει τίποτα, γιατί δεν ήθελε να ανησυχήσουμε. Πάντα είχε τη φήμη της “γλυκιάς” και ήταν πραγματικά. Αλλά ήταν και τόσο αληθινή και ευγενική και πάντα νοιαζόταν για τον άλλο. Ποτέ δεν άκουσα την παραμικρή λέξη για εκείνη ή από εκείνη”, είπε.

Η συμπρωταγωνίστριά της στο The Kids Are Alright, Mary McCormack αποχαιρέτισε τη Markie Post με μία δημοσίευση στο Twitter. “Αυτό σπαράζει την καρδιά μου. Ήταν απλά η καλύτερη. Μία εκπληκτική συνάδελφος στο σετ και καταπληκτική φίλη. Νιώθω πολύ τυχερή, που είχαμε χρόνο οι δυο μας. Θα μου λείψει πολύ“, έγραψε.

Οι συμπρωταγωνιστές της, Tyler Hilton και Hilarie Burton έκαναν δύο ξεχωριστές αφιερώσεις.

Ο Tyler Hilton ανάρτησε μία φωτογραφία, όπου βρίσκονται μαζί στην κουζίνα του σπιτιού του σε μία αυθόρμητη στιγμή τους. “Έκλαψα όσο δεν είχα κλάψει εδώ και πολύ καιρό, όταν άκουσα ότι έφυγες χθες βράδυ Markie. Όταν σε είδα λίγες εβδομάδες πριν σε έσφιξα τόσο σφιχτά στην αγκαλιά μου και σου είπα τόσες φορές το πόσο σε αγαπώ, νομίζοντας πως έτσι θα καθυστερούσα αυτό, που επρόκειτο να συμβεί. Όμως χθες, έγινε πραγματικότητα. Οι φωτογραφίες στο Instagram δεν πιάνουν τίποτα μπροστά σε κάτι τέτοιο. Πονάει πολύ. Δεν θέλω να το πω. Δεν θέλω να πω αντίο. Οπότε, σου λέω σ’ αγαπώ. Και θα σ’ αγαπώ για πάντα”, έγραψε.

Η Hilarie Burton την αποχαιρέτησε με ένα εξίσου συγκινητικό κείμενο. “Το συντετριμμένη δεν είναι λέξη αρκετή να με περιγράψει. Το να γνωρίσω την Markie Post ήταν σαν να ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Χθες έλαβα κλήση από μία κοινή μας φίλη, μου είπε ότι τη χάσαμε“, έγραψε κάτω από μία σειρά κοινών τους φωτογραφιών και συνέχισε το μήνυμά της λέγοντας: “Πίσω στον Ιούνιο του 2013, περάσαμε αυτό το μαγικό καλοκαίρι μαζί, ενώ γυρνούσαμε μία ταινία στην Λουζιάνα. Είχε τον ρόλο της μητέρας μου. Τότε είχε έρθει το κορίτσι του Tyler Hilton και μας είχε πει ότι ήταν ‘η μοναδική’. Οπότε εγώ κι η Markie περάσαμε τόσο καλά γνωρίζοντας αυτή την ξανθούλα. Ήταν απλά τόσο καλή στο να αγαπάει τους ανθρώπους. Της ήταν κάτι εντελώς φυσικό. Ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε για τον άντρα της και τις κόρες της… Θα ήθελα πολύ να αγαπηθώ έτσι. Και θα ήθελα να μπορώ να αγαπώ έτσι”.

Τέλος, η τηλεοπτική κόρη της Markie Post στο Chicago P.D., Sophia Bush είπε το δικό της “αντίο” στην αγαπημένη της φίλη. “Γλυκιά μου, γλυκιά μου Markie. Δεν έχω λόγια. Μόνο η λέξη συντετριμμένη μου έρχεται στο μυαλό για να με περιγράψω. Σπασμένη. Με ραγισμένη καρδιά. Αυτή η γυναίκα. Αυτή η αχτίδα φωτός. Καθαρό φως. Και καλοσύνη. Η οικογένειά της; Michael. Kate. Daisy . Είστε αυτοί, που κάθε φορά, που μιλούσε για εσάς, ‘ψήλωνε’ από υπερηφάνεια. Αυτοί, που έδιναν την λάμψη στα μάτια της. Φίλε, πραγματικά σε αγάπησε. Άντρα, λυπάμαι που την βλέπεις να φεύγει. Πόσο ευγνώμων νιώθω, που την μοιράστηκες και λίγο μαζί μου. Που μου την δάνεισες έστω κάποιες στιγμές και μπορώ και κουβαλάω μέσα μου την μεγάλη της καρδιά. Σε ευχαριστώ για πάντα”, έγραψε.

Διαβάστε επίσης: