Ο ηθοποιός Ewan McGregor επιστρέφει στον ρόλο του.

Από EW Staff
29 Μαρτίου, 2021 @ 15:30

O επίσημος λογαριασμός του Star Wars στα social media ανακοίνωσε το καστ της νέας τηλεοπτικής σειράς Obi-Wan Kenobi του Disney+.

Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ κι αρκετό καιρό, ο ηθοποιός Ewan McGregor θα υποδυθεί και πάλι τον Obi Wan Kenobi ενώ ο κι Ηayden Christensen θα επιστρέψει στον ρόλο του Anakin Skywalker/Darth Vader.

Στο υπόλοιπο καστ θα συμμετέχουν οι Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell και Benny Safdie.

Τα γυρίσματα του Obi-Wan Kenobi θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες κι όπως αντιλαμβάνεστε οι θαυμαστές ανυπομονούν για την ανακοίνωση της πρεμιέρας. Η Deborah Chow, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο επιτυχημένο Mandalorian του δικτύου, αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.

Τέλος, δεν έχουν βγει ακόμα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση, αλλά έχει επιβεβαιωθεί ότι θα εξελίσσεται δέκα χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του Star Wars: Revenge of the Sith, όπου ο Kenobi αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη ήττα του.

Διαβάστε επίσης: