Από EW Staff
16 Νοεμβρίου, 2022 @ 22:06
IMG 0334 2 H Elizabeth Debicki συγκλονιστική στο ρόλο της Πριγκίπισσας Νταιάνα (Cr. Netflix)
IMG 0332

Xαρακτηρίστηκε “Η βιογραφία του 20ου αιώνα”
Diana: Her True Story–in Her Own, WordsPublisher‏: ‎ Simon & Schuster
IMG 0331

Ο Αndrew Steele στον ρόλο του Andrew Morton

Ο Andrew Morton ο βιογράφος της πριγκίπισσας Diana σε νέα του συνέντευξη εξομολογείται πως την περίοδο που έγραφε τη βιογραφία της αδικοχαμένης πριγκίπισσας φοβόταν ότι θα πέσει θύμα δολοφονίας καθώς είχε διαρκώς ενδείξεις ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

“Είχα την αίσθηση πως με παρακολουθούσαν και κάποιος ήθελε να με δολοφονήσει” αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει “Φοβόμουν τρομερά και έβλεπα παντού κινδύνους. Αναζητούσα ποιος με παρακολουθούσε. Επέστρεφα σπίτι με το μετρό και καθόμουν πολύ πιο μέσα από την εξέδρα περιμένοντας από φόβο πως κάποιος μπορεί να με δολοφονήσει”.

IMG 0333

Την ίδια περίοδο ο φίλος του και εκείνος που ήταν ο μεσάζοντας μεταξύ Morton και Diana, o James Colthrust, ο οποίος πήγαινε στο Παλάτι και μαγνητοφωνούσε την πριγκίπισσα και μετέφερε τις κασέτες με το ποδήλατo του στον Morton, κατέληξε να τον ρίξει ένα βαν από το ποδήλατο, ενώ και το γραφείο του Morton, που την εποχή εκείνη αρνιόταν οποιαδήποτε ανάμειξη της Diana στο βιβλίο, είχε πέσει θύμα διάρρηξης και βανδαλισμού.

IMG 0334

Τώρα που η 5η σεζόν του The Crown με την συγκλονιστική ερμηνεία της Elizabeth Debicki, συγκεντρώνει εκατομμύρια τηλεθεατές είναι λογικό ο Morton, που στη σειρά τον ενσαρκώνει ο Andrew Steele, να είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας και να καλείται να θυμηθεί την περίοδο εκείνη που η θλιμμένη πριγκίπισσα του είχε ανοίξει την ψυχή της βγάζοντας την δική της ωμή αλήθεια στο φως της δημοσιότητας εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον σημερινό Βασιλιά της Αγγλίας, Κάρολο!

IMG 0336

 

.

Διαβάστε επίσης: