«Όλος ο κόσμος που θα μείνει στην Αθήνα θα πάει στο πάρτυ.» Η ατάκα που έγραψε, βγαίνει αληθινή.

Από EW Staff
01 Φεβρουαρίου, 2022 @ 17:22
tsiou i kaliteri tenia tou dekapentavgoustou

«Όλος ο κόσμος που θα μείνει στην Αθήνα θα πάει στο πάρτυ.»

Αυτό το καλοκαίρι, ο ΤΣΙΟΥ επιστρέφει στα λημέρια του, στα καυτά τσιμέντα της άδειας Αθήνας. Ο Μάκης Παπαδημητράτος, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της πολυβραβευμένης ταινίας του 2005 που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες από το κοινό, μεταφέρει τον Τσίου… LIVE, για δύο μοναδικές θεατρικές παραστάσεις, στις 15 & 16 Αυγούστου 2022, στο Παλιό Αμαξοστάσιο.

Η ταινία αποτέλεσε το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Μάκη Παπαδημητράτου, γυρίστηκε με το χαμηλότερο budget που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ, κατάφερε να αποσπάσει Κρατικά Βραβεία Ποιότητας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και ταξίδεψε σε φεστιβάλ του εξωτερικού αποσπώντας αξιοζήλευτες κριτικές.

Η πιο διάσημη ανεξάρτητη ταινία που έχει γνωρίσει το ελληνικό σινεμά έρχεται να μας συστηθεί ζωντανά, μπροστά στο κοινό της. Το cult κινηματογραφικό έργο που σημάδεψε τη δεκαετία του 2000 αλλά και μια ολόκληρη γενιά, με ατάκες που οι παρέες χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα, γίνεται θεατρικό και μας περιμένει στα παγκάκια του Παλιού Αμαξοστασίου για δύο παραστάσεις.

tsiou

Ο Τσίου…, ο Νώντας, ο Γιάννης και η υπόλοιπη παρέα που όλοι αγαπήσαμε θα είναι εκεί για να κάνουν πραγματικότητα τον Δεκαπενταύγουστο που όλοι ονειρευόμασταν. Από διάφορα σημεία της Ελλάδας και της Κύπρου, οι ταλαντούχοι ηθοποιοί της ταινίας θα δώσουν ραντεβού στο αμαξοστάσιο και με την υποστήριξη ταλαντούχων συνεργατών θα παρουσιάσουν ένα θέαμα που θα θυμόμαστε για χρόνια. Το Τσίου… LIVE δεν θα είναι απλά μια παράσταση, θα είναι μια εμπειρία.

Φέτος, τις μέρες αυτές θα είμαστε μαζί. Όσο κι αν ανέβει το θερμόμετρο, αυτόν τον Δεκαπενταύγουστο κανείς δεν θα είναι μόνος του. Ο Τσίου… κατεβαίνει κέντρο και είμαστε όλοι καλεσμένοι στο πάρτυ!

«Και γαμώ τα πάρτυ σου λέω ρε. Όλος ο κόσμος που δεν θα ‘ναι στα νησιά, εκεί θα είναι μαζεμένος.»

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Ημέρες & ώρες παραστάσεων:
15 Αυγούστου 2022 | 21.30
16 Αυγούστου 2022 | 21.30

Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ.
Πειραιώς & Ερμού
10553, Γκάζι, Αθήνα

Προπώληση εισιτηρίων από το δίκτυο της Viva:
Online: https://bit.ly/35yT2xj
Τηλεφωνικά: 11876

Συντελεστές:
Μάκης Παπαδημητράτος
The Hub Events
Comedy’s Finest

Διαβάστε επίσης: