Από EW Staff
03 Ιουνίου, 2021 @ 10:00

Mπορεί ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου να μην ήταν ο καλύτερος παίκτης του φετινού Survivor, όλοι όμως συμφωνούν ότι ήταν σίγουρα ο δημοφιλέστερος.

Μετά από πολλούς μήνες παραμονής στο παιχνίδι αλλά και σπάζοντας ρεκόρ, αφού βγήκε 11 φορές προτεινόμενος, ο 43χρονος τραγουδιστής αποχώρησε χθες το βράδυ από τον Άγιο Δομίνικο. Προσφέροντας αν μη τι άλλο θέαμα αλλά και υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ο Tριαντάφυλλος έφυγε όπως ανάφερε κιόλας στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό με ψηλά το κεφάλι, ενώ δεν παρέλειψε να χαιρετίσει όλους τους παίκτες – ακόμα κι αυτούς που δεν έτρεφαν μεγάλη συμπάθεια προς το πρόσωπο του – με μια μεγάλη αγκαλιά.

Ακολουθούν οι τελευταίες δηλώσεις του και το βίντεο της αποχώρησης:
«Δεν σου κρύβω Γιώργο, ότι είμαι χαρούμενος. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, αξίζει να μείνουν οι αθλητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα ως εδώ. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με στήριξε και με κράτησε στο παιχνίδι έξι μήνες μακριά από την οικογένειά μου. Να μπω στο αεροπλάνο και να δω τον γιο μου και τη γυναίκα μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος και περήφανος. Τιμή μου, που ήμουν δίπλα σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που λέγεται Σάκης Κατσούλης. Στο κορίτσι, τη Μαριαλένα, θα πάω στη μαμά της και θα φάω το παστίτσιο της μαμάς της. Θέλω να πω 1000 ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο. Να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω όλους. Νιώθω λυτρωμένος, πάω στο παιδί μου».

Διαβάστε επίσης: