Μια βαθιά ανθρώπινη κίνηση σε συνεργασία με τους Rupert & Buckley.

Από EW Staff
03 Μαΐου, 2021 @ 14:04

Η βρετανική εταιρεία μόδας Rupert & Buckley συνεργάστηκε με τον Ουαλό ηθοποιό Tom Ellis, σε μια εξαιρετική συλλογή ενδυμάτων, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Great Ormond Street Hospital (GOSH).

Η συλλογή Tom Ellis, η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι τις 11 Μαΐου του 2021, στοχεύει να συγκεντρώσει 100.000 λίρες για το GOSH Charity και να υποστηρίξει με αυτόν τον τρόπο άρρωστα παιδιά από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, με το 100% των κερδών να πηγαίνει απευθείας στο φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Η συλλογή διαθέτει 25 προϊόντα που καλύπτουν ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ενδύματα, με όλα τα είδη να κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας βιολογικά και οργανικά υλικά πιστοποιημένα από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό FairWear, ο οποίος διασφαλίζει ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο λαμβάνουν δίκαιη αμοιβή και καλές συνθήκες εργασίας.

Οι Rupert & Buckley εγκαινιάζουν μια φιλανθρωπική συλλογή περιορισμένης έκδοσης.

Η συλλογή περιλαμβάνει φούτερ με κουκούλα ,φούτερ με μακρύ μανίκι, μπλουζάκια, παντελόνια, μπλούζες με λαιμόκοψη, μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ,πολλά παντελόνια και κλασικά μπλουζάκια. Όλα τα ρούχα θα πωληθούν κατά παραγγελία, με χρονικό πλαίσιο παράδοσης τεσσάρων εβδομάδων.
Η εταιρεία έχει επίσης δεσμευτεί να αντισταθμίσει όλες τις εκπομπές άνθρακα από τη συλλογή, την κατασκευή έως και την παράδοση μέσω της Clear.eco.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Rupert & Buckley, Alex Newman, δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την GOSH Charity και τον Tom σε αυτό το έργο. Ο Tom και εγώ αποφασίσαμε να συνδυάσουμε αυτό το έργο ως πατέρες, όχι ως ο διάσημος ηθοποιός και ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης. Αυτή η γκάμα ρούχων επιτρέπει στους ανθρώπους να φορούν τα προϊόντα και να δείξουν έτσι την υποστήριξη και ενότητα για τις οικογένειες που πλήττονται από παιδικές ασθένειες, καθώς και για τη συγκέντρωση των απαραίτητων πόρων και την ευαισθητοποίηση για την καταπληκτική φροντίδα που παρέχει το νοσοκομείο σε αυτές τις οικογένειες. Ως πατέρας τριών μικρών παιδιών και με μια μικρή κόρη ενός φίλου που λαμβάνει θεραπεία στο GOSH για να σώσει το όραμά της, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο συνεργάτη για αυτό το έργο».

Ο Ellis, ο οποίος είναι γνωστός για τον ρόλο του στη σειρά Lucifer του Netflix, είναι επίσης και πρεσβευτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης GOSH και σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε τα εξής: «Έχω συνεργαστεί με τον Rupert και τον Buckley επειδή δεν αγαπώ μόνο τα ρούχα τους, αλλά είμαι τεράστιος υποστηρικτής της αποστολής τους που σαν εταιρεία είναι ουδέτερη στη παραγωγή άνθρακα, συγκεντρώνει πάντα χρήματα για άτομα που τα χρειάζονται, ενώ συνεργάζεται και με μια εταιρεία που κατασκευάζει όμορφα ρούχα και έχει επίγνωση του περιβάλλοντος».

Διαβάστε επίσης: