Ο 25χρονος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο prequel από τον σκηνοθέτη του “Paddington”.

Από agdmin
24 Μαΐου, 2021 @ 12:50
CREDIT: DON ARNOLD/WIREIMAGE; EVERETT COLLECTION

Τα prequels που διηγούνται τα νεαρά χρόνια κλασικών λογοτεχνικών ηρώων είναι η νέα μόδα στο Χόλιγουντ. Από τη “Maleficent” της Angelina Jolie μέχρι την επερχόμενη “Cruella”’ της Emma Stone, τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο σκαρφίζονται περιπετειώδη origins για μερικούς από τους εμβληματικότερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες.

Φυσικά εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο Willy Wonka, ο μυστηριώδης και μισότρελος μεγαλοβιομήχανος που γνωρίσαμε στο βιβλίο “Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας” του 1964.

Ένας συνδυασμός του Πολίτη Κέιν με τον Έλον Μάσκ, ο εκκεντρικός και μελαγχολικός εργοστασιάρχης έχει μεταφερθεί άψογα στον κινηματογράφο από τους Gene Wilder και Johnny Depp, ήρθε η ώρα όμως για τον χαρισματικό Timothée Chalamet να δοκιμάσει την τύχη του στον ρόλο, σε μια επερχόμενη ταινία που θα διηγηθεί τις περιπέτειες του Wonka πριν ιδρύσει το διάσημο εργοστάσιό του. O Paul King, γνωστός από τη δουλειά του στις ταινίες “Paddington”, θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα του φιλμ.

Ο Chalamet αποτελεί ίσως το πιο ραγδαία ανερχόμενο αστέρι του σύγχρονου Χόλιγουντ, και αν αναπολήσει κάνεις την φιλμογραφία του, στην οποία συχνά καλείται να παίξει ονειροπαρμένους και γοητευτικούς καλλιτέχνες, το εν λόγω casting φαντάζει ιδανικό.

Διαβάστε επίσης: