Ένας από τους διασημότερους Βρετανούς καλλιτέχνες επισκέπτεται ξανά τη χώρα μας για δύο μοναδικές συναυλίες.

Από EW Staff
20 Ιουλίου, 2021 @ 14:30

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, ο Sting θα βρίσκεται στο Ηρώδειο για δύο live που θα αποτελούν, όπως λένε οι διοργανωτές, τα “best of” μίας ζωής.

Ο διάσημος καλλιτέχνης θα επιλέξει τραγούδια-επιτυχίες απ’ όλη την καριέρα του, σαν μία γιορτή για τα εβδομηκοστά του γενέθλια, κάνοντας μία αναδρομή σε ένα πραγματικά πλούσιο ρεπερτόριο, συνεπώς είμαστε πανέτοιμοι για ένα «best of setlist» με τραγούδια όπως τα Fields of Gold, Shape of my Heart, Roxanne, Demolition Man, Englishman In New York, Every Breath You Take, Roxanne, Message In A Bottle κ.ά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μπάντα του Sting θα είναι φουλ ηλεκτρική και ροκ με τους Dominic Miller (κιθάρα), Josh Freese (τύμπανα), Rufus Miller (κιθάρα), Kevon Webster (πλήκτρα), Shane Sager (φυσαρμόνικα), Melissa Musique και Gene Noble (φωνητικά).

Ο Sting έχει εμφανιστεί πριν τρία χρόνια ξανά στο Ηρώδειο, σε live που έγινε αμέσως sold out, οπότε όσοι πιστοί σπεύσατε, αφού δύσκολα θα βρεθεί εισιτήριο.

Τα μέλη του Fan Club του Sting θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους πριν από τη γενική έναρξη της προπώλησης, από την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 12 μ.μ. μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 5 μ.μ., στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sting.com.

Η προπώληση αρχίζει στις 23 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι.

Τιμές Εισιτηρίων
VIP – 275€
Ζώνη Α – 159,50€
Ζώνη Β – 118,80€
Ζώνη Γ – 96,80€
Ζώνη Δ – 79,20€
Ζώνη Ε – 74,80€
Ζώνη ΣΤ – 57,20€
ΑΜΕΑ – 44€

Διαβάστε επίσης: