Για πρώτη φορά, ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε δημόσια για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Από EW Staff
06 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 12:00

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Stanley Tucci αποκάλυψε σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Vera, ότι πριν τρία χρόνια είχε καρκίνο.  

Ο 60χρονος ηθοποιός διαγνώστηκε με όγκο στη βάση της γλώσσας του: “Ήταν πολύ μεγάλο για να χειρουργηθεί, οπότε έπρεπε να κάνουν ακτινοβολία και χημειοθεραπεία σε υψηλές δόσεις. Είχα ορκιστεί πως ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, επειδή η πρώτη μου γυναίκα πέθανε από καρκίνο και το να την παρακολουθώ να περνάει αυτές τις θεραπείες για χρόνια, ήταν φρικτό”, δήλωσε.

Η σύζυγος του Tucci, Kate, πέθανε από καρκίνο του μαστού το 2009, σε ηλικία 47 ετών. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1995 και είχε τρία παιδιά μαζί, τα δίδυμα Nicolo και Isabel και μία κόρη με το όνομα Camilla.

“Τα παιδιά ήταν υπέροχα, αλλά ήταν δύσκολο για εκείνα. Είχα έναν σωλήνα σίτισης για έξι μήνες. Δεν μπορούσα να φτάσω στην αποφοίτηση του λυκείου των διδύμων”.

Ο Tucci πρόσθεσε ότι ο συγκεκριμένος καρκίνος είναι απίθανο να επιστρέψει, ενώ μίλησε για τα αισθήματά του μετά την ασθένεια: “Ο καρκίνος σε κάνει να φοβάσαι πολύ και ταυτόχρονα να μη φοβάσαι τίποτα. Αισθάνομαι πολύ μεγαλύτερος από ό, τι πριν ήμουν άρρωστος. Αλλά εξακολουθώ να θέλω να προχωρήσω και να κάνω πράγματα”.

Αναφορικά με τον θάνατο της συζύγου του, ο ηθοποιός σε μια παλαιότερη συνέντευξη στο CBS Sunday Morning, είχε αναφέρει πως είναι δύσκολο, έστω και μετά από χρόνια, προσθέτοντας: “Δεν σταματάς ποτέ να θρηνείς. Και θα είναι πάντα δύσκολο. Αλλά δεν θα ήθελε ποτέ κανένας από εμάς να βυθιστεί στη θλίψη και να την αφήσει να κυριαρχήσει στη ζωή μας. Δεν θα το ήθελε ποτέ. Δεν ήταν έτσι η γυναίκα μου”.

O Stanley Tucci με τη σύζυγό του Kate, στην πρεμιέρα της ταινίας America’s Sweethearts το 2001.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter 

Διαβάστε επίσης: