Ο ηθοποιός έχει αρχίσει ήδη να μαθαίνει τα λόγια του ως Spike.

Από EW Staff
12 Αυγούστου, 2021 @ 09:05

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στο podcast “Bertcast”, ο Ιταλός ηθοποιός και κωμικός Sebastian Maniscalco, αποκάλυψε πως θα είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής της επερχόμενης ταινίας Super Mario Bros.

Η συγκεκριμένη ταινία που θα βασίζεται στο διάσημο παιχνίδι της Nintendo, ήταν για χρόνια “στα σκαριά”, όμως οι θαυμαστές δεν είχαν ακούσει νεότερα για την παραγωγή. Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, ήδη μαθαίνει τα λόγια του: “Είμαι στην ταινία Super Mario Bros και θα παίξω τον Spike, τον αρχηγό όλων”, είπε στο podcast.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Spike είναι το “αφεντικό” του Μάριο και του Λουίτζι, που εμφανίζεται επίσης, στο παιχνίδι του 1985 “Wrecking Crew”.

Στο παιχνίδι, ο Spike προσπαθεί να δυσκολέψει τον Μάριο στην αποστολή του και σε μερικές πίστες εμφανίζεται να παλεύει μαζί του, προκειμένου να προχωρήσει στις επόμενες.

Προς το παρόν, δεν έχουν κυκλοφορήσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το φιλμ. Το μόνο, που γνωρίζουμε είναι ότι δημιουργός θα είναι ο Shigeru Miyamoto και ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: