Βρισκόταν στην Ουκρανία για να γυρίσει ντοκιμαντέρ για την Ρωσική εισβολή.

Από EW Staff
01 Μαρτίου, 2022 @ 23:29
image

Ο Sean Penn διηγήθηκε ότι περπάτησε “χιλιόμετρα” μέχρι τα πολωνικά σύνορα για να διαφύγει από την Ουκρανία.

Ο Sean Penn βρισκόταν εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα στην Ουκρανία, για ένα ντοκιμαντέρ των Vice Studios, που ετοιμάζει σχετικά με την Ρωσική εισβολή. Επισκέφτηκε τον πρόεδρο της Ουκρανίας Ζελένσκι, αλλά και ουκρανικά στρατεύματα και συναντήθηκε με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό Iryna Vereshchuk, καθώς και με μέλη του στρατού και τοπικούς δημοσιογράφους.

Ο 61χρονος ηθοποιός όμως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα και κατευθύνθηκε προς τα σύνορα με την Πολωνία. Ομως, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο και να περπατήσει χιλιόμαγια να διασχίσει τα σύνορα.

Κάνοντας ανάρτηση στο Twitter τη Δευτέρα (28 Φεβρουαρίου), ο 61χρονος Penn μοιράστηκε μια φωτογραφία του εαυτού του να σέρνει μια ταλαιπωρημένη βαλίτσα, με τη λεζάντα: “Εγώ και δύο συνάδελφοι περπατήσαμε χιλιόμετρα μέχρι τα πολωνικά σύνορα αφού εγκαταλείψαμε το αυτοκίνητό μας στην άκρη του δρόμου.

Το γραφείο του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξήρε τη “γενναιότητα” του Penn.

“Ο Σον Πεν επιδεικνύει γενναιότητα που λείπει από πολλούς άλλους, ιδίως από ορισμένους δυτικούς πολιτικούς”, αναφέρει η μετάφραση της δήλωσης.

image

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: