Ο ηθοποιός μάλιστα δεν φροντίζει μόνο για τη δική του ασφάλεια αλλά και των υπολοίπων.

Από EW Staff
22 Ιουλίου, 2021 @ 18:42

Ενώ ο Covid-19 θερίζει την Καλιφόρνια, o Sean Penn αρνείται να γίνει θύμα του και ανακοίνωσε πως θα απέχει από τα γυρίσματα της νέας σειράς “Gaslit“, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Julia Roberts, αν δεν εμβολιαστεί όλη η παραγωγή.

Μάλιστα, όχι μόνο φροντίζει για τη δική του προστασία, αλλά και των υπολοίπων, αφού όπως ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωση, προσφέρεται να εξασφαλίσει δωρεάν εμβολιασμό σε όλα τα μέλη της παραγωγής, μέσω της δικής του ΜΚΟ, Core.

Αυτό συμβαίνει, γιατί στην Καλιφόρνια ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και άρα κοστίζει πολύ ακριβά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν όλα τα μέλη να εξασφαλίσουν τη δική τους δόση.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, μέχρι στιγμής πρέπει να έχει εμβολιαστεί ήδη ολόκληρη η Α’ ζώνη, ενώ αναμένεται να συμφωνήσουν και τα υπόλοιπα μέλη της ζώνης Β’ και Γ’. Γενικά, η παραγωγή είναι πολύ θετική στο εγχείρημά του Sean Penn και στηρίζει απόλυτα την απόφασή του, προσπαθώντας κι εκείνη με τη σειρά της να διατηρεί όλα τα μέτρα προστασίας.

Η σειρά “Gaslit” βασίζεται στο podcast του Slate, “Slow Burn”. Ο Sean Penn θα υποδυθεί τον Γενικό Γραμματέα του Προέδρου Richard Nixon, John Mitchell. Η Julia Roberts θα έχει τον ρόλο της συζύγου του, Martha.

Τα γυρίσματα της παραγωγής πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα, αφού ολοκληρωθούν όλοι οι εμβολιασμοί, καθώς απομένουν μονάχα λίγες εμβδομάδες για να κάνει πρεμιέρα η σειρά.

Διαβάστε επίσης: