Ο ταλαντούχος δημιουργός σκοπεύει να μεγαλουργήσει και πάλι.

Από EW Staff
15 Αυγούστου, 2021 @ 09:30

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι τηλεοπτικές σειρές American Horror Story και American Crime Story, το FX συνεχίζει τη συνεργασία του με τον ταλαντούχο Ryan Murphy, ο οποίος ετοιμάζει δύο νέες ανθολογικές σειρές για το δίκτυο. 

Η πρώτη σειρά θα έχει τίτλο “American Love Story” και θα παρουσιάζει αληθινές ιστορίες αγάπης που τράβηξαν την προσοχή του κόσμου. Στην παραγωγή εκτός από τον Murphy, θα συμμετέχουν οι Brad Falchuk, Nina Jacobson, Brad Simpson και Alexis Martin Woodall. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη σεζόν θα ασχοληθεί με την ερωτική σχέση του John F. Kennedy Jr. με την Carolyn Bessette.

Η δεύτερη σειρά θα έχει τίτλο “American Sports Story” και θα επικεντρωθεί σε ένα σημαντικό γεγονός που περιλαμβάνει μια αθλητική προσωπικότητα, αλλά η ιστορία θα ειπωθεί από πολλές οπτικές γωνίες. Θα γραφτεί από τον Stu Zicherman, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Murphy, Jacobson, Simpson, Woodall και Falchuk μαζί με τους Hernan Lopez, Marshall Lewy, Linda Pizzuti Henry και Ira Napoliello.

Ο John Landgraf, πρόεδρος της FX, δήλωσε σχετικά: “Όταν ο Ryan Murphy ήρθε σε εμάς με τις ιστορίες για το American Sports Story και το American Love Story, αρπάξαμε αμέσως την ευκαιρία. Αυτό που ξεκίνησε με το American Horror Story έχει δημιουργήσει μερικά από τα καλύτερα και πιο ανεξίτηλα προγράμματα της γενιάς μας, με κυριότερο το American Crime Story που δημιούργησε μια όμορφη συνεργασία μεταξύ του Ryan, του Brad, της Nina και του Brad. Η χημεία τους και ο τρόπος με τον οποίο κατασκευάζουν αυτές τις ιστορίες γίνεται με τόση προσοχή και τέτοια σαφήνεια που δημιουργεί μια μεγαλοπρέπεια. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα ακολουθήσει”.

Δεν θα σας το κρύψουμε, ανυπομονούμε κι εμείς.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: