Από George Satsidis
23 Φεβρουαρίου, 2023 @ 09:18
IMG 1518
IMG 1517

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Ράσελ Κρόου δίνει μάχη με τους δαίμονες και με το Βατικανό στο πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία τρόμου, The Pope’s Exorcist. Πρόκειται για παραγωγή της Sony Pictures Entertainment, ο Crowe ηγείται του καστ του The Pope’s Exorcist ως ο πατέρας Gabriele Amorth, ο οποίος καλείται μετά τον εντοπισμό ενός σατανισμένου νεαρού αγοριού. Αλλά αυτό που ανακαλύπτει ο Άμορθ ξεπερνά κατά πολύ έναν απλό εξορκισμό.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του The Pope’s Exorcist:

Το The Pope’s Exorcist είναι εμπνευσμένο από τα πραγματικά αρχεία του Father Gabriele Amorth, Chief Exorcist of the Vatican, τον οποίο υποδύεται ο θρυλικός Gladiator Russell Crowe και τα απομνημονεύματά του An Exorcist Tells His Story και An Exorcist: More Stories.

IMG 1519

Ο Εξορκιστής του Πάπα ακολουθεί τον Άμορθ καθώς διερευνά την τρομακτική κατοχή από τον σατανά ενός νεαρού αγοριού, αποκαλύπτοντας μια συνωμοσία αιώνων την οποία το Βατικανό προσπάθησε απεγνωσμένα να κρατήσει κρυφή.

Όσοι παρακολουθούν το τρέιλερ θα ξαφνιαστούν αμέσως από την προφορά του Russell αλλά και την συγκλονιστική ερμηνεία του!

IMG 1518

Διαβάστε επίσης: