Η αντίδραση του Paul Rudd για τον τίτλο που στο παρελθόν έχει δοθεί στον George Clooney και τον Βrad Pitt.

Από EW Staff
10 Νοεμβρίου, 2021 @ 13:34
Photo: Shutterstock

Ο Paul Rudd φαινομενικά δεν γερνάει ποτέ. Aυτό μάλλον έπαιξε ρόλο στο να τον ανακηρύξει το περιοδικό ως τον Σέξι Άντρα της χρονιάς, διάκριση αρκετά περιζήτητη στο Χόλιγουντ.

“Ελπίζω να με καλούν πλέον σε αυτά τα σέξι δείπνα”, ήταν η πρώτη του αντίδραση. “Θα βγάλω τον τίτλο ασπροπρόσωπο”, δηλώνει ο Rudd στο PEOPLE. «Έχω συναίσθηση πως όταν ο κόσμος το ακούσει θα πουν “Τιιιι;”. Δεν είναι ψεύτικη ταπεινοφροσύνη, υπάρχουν τόσοι πολλοί που αξίζουν τον τίτλο περισσότερο από μένα».

Ο Paul Rudd εμφανίζεται αυτή τη στιγμή στο σήριαλ The Shrink Next Door του AppleTV+ δίπλα στον Will Ferrell και στη μεγάλη οθόνη στο Ghostbusters: Afterlife. Θα επιστρέψει στη θέση του στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel ως Scott Lang/Ant-Man, στο Ant-Man and the Wasp: Quantumania του 2023.

O Rudd διασκεδάζει το κοινό για σχεδόν τρεις δεκαετίες, ξεκινώντας από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο Clueless και συνεχίζοντας με δεκάδες σήριαλ και εμφανίσεις, όπως Friends, The Cider House Rules, Wet Hot American Summer, Anchorman, The 40-Year-Old Virgin, Knocked Up , Forgetting Sarah Marshall, I Love You, Man, Parks and Recreation, The Perks of Being a Wallflower, They Come Together.

Ο Paul Rudd είναι οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών, 17 και 12 ετών, και επιμένει ότι είναι πιο ευτυχισμένος στο σπίτι (το οποίο δεν είναι στο Χόλιγουντ, αλλά στο Ράινμπεκ της Νέας Υόρκης). Εκεί, είναι συνιδιοκτήτης ενός ζαχαροπλαστείου. Έχει επίσης κάνει φιλανθρωπικό έργο, υποστηρίζοντας το Stuttering Association for the Young (SAY) και ιδρύοντας το The Big Slick, μια ετήσια αθλητική εκδήλωση διασημοτήτων που συγκεντρώνει χρήματα για το Νοσοκομείο Παιδιών Mercy του Κάνσας Σίτι.

Ο ηθοποιός εντάσσεται σε μια μακρά λίστα με τους πιο σέξι άνδρες εν ζωή, συμπεριλαμβανομένου του περσινού τιμώμενου Michael B. Jordan, και των προηγούμενων κατόχων τίτλων George Clooney, Brad Pitt, John Legend, Idris Elba, Chris Hemsworth και Channing Tatum. Ο Paul Rudd σκοπεύει να αξιοποιήσει σωστά τα νέα του διαπιστευτήρια. «Ελπίζω τώρα ότι επιτέλους θα είμαι καλεσμένος σε κάποια από εκείνα τα σέξι δείπνα με τον Clooney, τον Pitt και τον Jordan», είπε γελώντας στο PEOPLE. “Και φαντάζομαι ότι θα πάω σε πολλά περισσότερα γιοτ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επεκτείνω τη ζωή μου στο yachting. Και πιθανότατα θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος στο να σκέφτομαι σε πραγματικά απαλό φως. Μου αρέσει να σκέφτομαι. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει για να με βοηθήσει να γίνω πιο εσωτερικός και μυστηριώδης. Και ανυπομονώ για αυτό».

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: