Ο Όρκος: Με διπλό επεισόδιο κάθε Σάββατο από τις 22.00 στην ΕΡΤ1.

Από EW Staff
26 Φεβρουαρίου, 2022 @ 09:09
ORKOS EP07 PHOTO 10

Καθώς ο Άγγελος ανακαλύπτει πως ο φάκελος με την υπόθεση της Ηρώς βρίσκεται στην Εισαγγελία, μία πληροφορία που του δίνει ο Γρηγόρης φαίνεται να δυσκολεύει τα πράγματα ακόμη περισσότερο. Στο μεταξύ, η προσθήκη του γιατρού Στέφου Καρούζου στην ομάδα εντείνει τις αμφιβολίες του για τον Χάρη Ζαφείρη.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις της νέας δραματικής αστυνομικής-ιατρικής σειράς «Ο όρκος», στα νέα επεισόδια που μεταδίδονται στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, από τις 22:00 ώς τις 24:00.

Επεισόδιο 7ο: «Κάτι νέο»

Ο Άγγελος συναντά τον Αντώνη Λινάρδο, υπεύθυνο εξαφανίσεων στη ΓΑΔΑ, και μαθαίνει ότι ο φάκελος με την υπόθεση της Ηρώς είναι στην Εισαγγελία και όχι στο γραφείο του. Ένα μικρό κορίτσι, η Έλλη, έρχεται στο ορφανοτροφείο και η Χλόη δένεται μαζί της.

ORKOS EP07 PHOTO 02

Ο Σάλβα δέχεται την πρόταση του Άγγελου για μια νέα ζωή, όμως η πραγματικότητα τον προσγειώνει άγαρμπα. Η Ήβη έρχεται σε σύγκρουση με τον Φάνη.

ORKOS EP07 PHOTO 10

Ένα περιστατικό στον διάδρομο του νοσοκομείου κάνει τον Άγγελο να σώσει μια ακόμα ζωή και τον Παύλο να θυμηθεί ένα οδυνηρό γεγονός του παρελθόντος του. Ενώ η προσθήκη στην ομάδα του γιατρού Στέφου Καρούζου εντείνει τις αμφιβολίες του Άγγελου για τον Χάρη Ζαφείρη.

Επεισόδιο 6ο: « Εντάσεις»

Ο Γρηγόρης ζητάει εξουσιοδότησή από την Αλέκα, για να ψάξει τον φάκελο της υπόθεσης της κόρης της στην Εισαγγελία και εκείνη απογοητευμένη αρνείται να τον βοηθήσει. Η σχέση της Χλόης με την Έλλη βάζει την εργασιακή της θέση σε κίνδυνο.

ORKOS EP07 PHOTO 14

Ο Στέφος προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της ομάδας, ενώ οι πράξεις της Πάτι τη φέρνουν σε ρήξη με τον Φάνη και τη Χλόη.

ORKOS EP08 PHOTO 06

Η Πάτι μόνη στον δρόμο γίνεται μάρτυς  κλοπής και βίαιης επίθεσης. Ο Γρηγόρης (δικηγόρος του Άγγελου) πηγαίνει στην Εισαγγελία για τον φάκελο της υπόθεσης της Ηρώς και δίνει μια πληροφορία στον Άγγελο, που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.

Παίζουν

Γιάννης Στάνκογλου (Άγγελος Ράπτης), Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους (Ηρώ Αναγνωστοπούλου), Γιώργος Γάλλος (Παύλος Ράπτης), Λουκία Μιχαλοπούλου (Χλόη Τερζάκη), Δημοσθένης Παπαδόπουλος (Χάρης Ζαφείρης), Προμηθέας Αλειφερόπουλος (Φάνης Μαρκάτος), Σήφης Πολυζωίδης (Σάλβα Κρασσάς), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άρτεμις Ζαφείρη), Νίκος Πουρσανίδης (Στέφανος Καρούζος), Μανώλης Εμμανουήλ (Αντώνης Λινάρδος, υπεύθυνος στη ΓΑΔΑ), Αρετή Τίλη (Πάττυ Stewart), Ντίνα Αβαγιανού (Αλέκα Αλυφαντή),  Γιώργος Μπανταδάκης (Γρηγόρης Ζέρβας),  Αντριάνα Ανδρέοβιτς (Λουίζα Ζαφείρη), Κωνσταντίνος Αρνόκουρος (Μιχάλης Αρβανίτης), Βίκη Χαλαύτρη, (Ηβη Γαλανού), Βένια Σταματιάδη (Μάρω Βρανά), Νεφέλη Παπαδερού (Ολίβια), Αλεξία Σαπρανίδου (Ελεάννα), Λάμπρος Κωνσταντέας (Ανδρέας Ζαφείρης), Άλκηστις Ζιρώ (κοπέλα του Ανδρέα Ζαφείρη), Γεωργία Σωτηριανάκου (Μιράντα Αλυφαντή), Βασιλική Διαλυνά (Αννα), Ελένη Στεργίου (Κλέλια Μενάνδρου), η μικρή Μαρία Σιαράβα (Μελίνα), κ.ά

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: