Όσα θα γίνουν στα σημερινά επεισόδια της σειράς Ο Όρκος.

Από EW Staff
19 Φεβρουαρίου, 2022 @ 09:00
orkos5

Η ομάδα του εθελοντικού Προγράμματος «Ιατρική του δρόμου» αναλαμβάνει δράση. Ο Φάνης, όμως, δεν είναι έτοιμος και αυτό τον φέρνει σε σύγκρουση με τον Παύλο. Ο Άγγελος, στο μεταξύ, επισκέπτεται το συνεργείο στο οποίο βρίσκεται το μισοδιαλυμένο αμάξι της Ηρώς αναζητώντας στοιχεία για το δυστύχημα. Εκεί, ο μηχανικός επιβεβαιώνει τις υποψίες του.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις της νέας δραματικής αστυνομικής-ιατρικής σειράς «Ο όρκος», στα νέα επεισόδια που μεταδίδονται στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022, από τις 22:00 ώς τις 24:00.

Επεισόδιο 5ο: «Δεύτερη ευκαιρία»

Orkos1 1

Η Χλόη αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες. Η ομάδα αναλαμβάνει δράση για πρώτη φορά, όμως ο δρόμος δεν είναι έτοιμος να τους δεχτεί.

Orkos2 1

Ούτε και ο Φάνης, όμως, είναι έτοιμος για τον δρόμο. Το γεγονός αυτό τον φέρνει σε κόντρα με τον καθηγητή του, Παύλο.

Orkos3 1

Ο Άγγελος συνειδητοποιεί ότι ο φάκελος 40, πoυ περιέχει στοιχεία της υπόθεσης της εξαφανισμένης κοπέλας, Μιράντας Αλυφαντή, λείπει και το γραφείο της Ηρώς έχει παραβιαστεί στο παρελθόν.

orkos4 1

Η γραμματέας της Ηρώς (Άντρια) δηλώνει άγνοια για όλα, ενώ η πληροφορία ότι μια νέα δικηγόρος (Κλέλια) έχει αναλάβει την υπόθεση της εξαφάνισης περιπλέκει τα πράγματα.

orkos5

Επεισόδιο 6ο: «Το λάθος»

orkos6

Ο Άγγελος επισκέπτεται το συνεργείο με το μισοδιαλυμένο αμάξι της Ηρώς, προκειμένου να βρει κάποιο στοιχείο. Ο Φάνης, στενοχωρημένος από τη συμπεριφορά του Παύλου, ανοίγει την καρδιά του στην Πάτι και της λέει τι τον βασανίζει.

orkos7

Ο Άγγελος κάνει μια πρόταση στον Σάλβα, που θα του αλλάξει τη ζωή, όσο ο Φάνης διεκδικεί ξανά τη θέση του στην ομάδα, κρυφά από την Ήβη.

Η Χλόη δίνει στον Μιχάλη μια δεύτερη ευκαιρία, ενώ ο μηχανικός του αυτοκινήτου δίνει μια πληροφορία στον Άγγελο, που επιβεβαιώνει τις υποψίες του ότι το ατύχημα της Ηρώς δεν ήταν τροχαίο.

Δείτε το τρέιλερ:

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: