Ο συγκεκριμένος δάσκαλος είναι πραγματικά σπουδαίος.

Από EW Staff
27 Αυγούστου, 2021 @ 11:30

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του, ο Noel Gallagher των Oasis, ο γιος του Sonny ξέρει να παίζει εκπληκτικά την κιθάρα και μάλιστα “Είναι πολύ καλός. Μπορεί να κάτσει και να παίζει ένα ολόκληρο βράδυ. Αυτός μου έδειξε πώς να παίζω το “Back in Black”, δεν ήξερα προηγουμένως”, ανέφερε ο περήφανος πατέρας.. 

Μάλιστα, ο Sonny είναι μεγάλος θαυμαστής τόσο των AC/DC όσο και των Queen. “Eίναι φοβερός. Ελπίζω να μην ξεκίνησε πολύ νωρίς όμως και μόλις φτάσει 18 χρονών να το βαρεθεί”. Στην ερώτηση για το αν ήταν εκείνος που τον “μύησε στον χώρο της μουσικής”, είπε πως ο γιος του είναι ένας “μικρός επαναστάτης” και χαράζει το δικό του μονοπάτι. 

“Δεν ήμουν ποτέ ξανά τόσο περήφανος για κάτι στη ζωή μου, ήταν υπέροχος”, είπε χαρακτηριστικά για την πρώτη συναυλία του γιου του, την οποία παρακολούθησε στο σχολείο του. 

“Πάντα αυτό που έλεγα στον εαυτό μου ήταν να μην πω στο παιδί μου να κάνει ό,τι κι εγώ. Οκ, ο μπαμπάς σου είναι μουσικός, οπότε πρέπει να γίνεις κι εσύ. Δεν είναι έτσι. Γιατί ξέρω ότι τα παιδιά που το έχουν κάνει, σταματάνε γύρω στα 21 τους. Απλά, σταματάει να τους ενδιαφέρει. Οπότε σκέφτηκα απλά να αφήσω τα μουσικά όργανα κάπου γύρω στο σπίτι. Ο Sonny είχε πάντα στο δωμάτιο του πλήκτρα και κιθάρα. Και έτσι, απλά ξεκίνησε και μπήκε μόνος του σε όλο αυτό”, εξήγησε ο Gallagher. 

Στη συνέχεια θυμήθηκε τη στιγμή, που ο γιος του τον ρώτησε αν μπορούσε να παίξει το “Thunderstruck” των AC/DC. “Πήγα αμήχανα και του είπα όχι. Και μου λέει ένας τύπος στο σχολείο μας μπορεί να το παίξει και είναι 2ου βαθμού στην κιθάρα, εσύ τι βαθμό είσαι; Και του λέω είμαι βαθμός 76 εκατομμύρια λιρών, γιε μου. Αυτό είμαι”

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: