Αυτό θα είναι το τρίτο παιδί του Cage, καθώς είναι ήδη πατέρας των Kal-El, 16 ετών, και Weston, 31 ετών, από προηγούμενες σχέσεις.

Από EW Staff
07 Ιανουαρίου, 2022 @ 15:03
nicolas cage riko shibata Photo: Shutterstock

Ο Nicolas Cage και η Riko Shibata δηλώνουν πανευτυχείς.

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του μωρό , επιβεβαιώνει εκπρόσωπος του ζευγαριού αποκλειστικά στο PEOPLE. Αυτό είναι το τρίτο παιδί του Cage, καθώς είναι ήδη πατέρας των Kal-El, 16 ετών, και Weston, 31 ετών, από προηγούμενες σχέσεις.

“Οι μελλοντικοί γονείς είναι ενθουσιασμένοι!” προσθέτει ο αντιπρόσωπος.

Ο Cage, 57 ετών, παντρεύτηκε με τη σύζυγό του σε μια μικρή τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο Wynn Hotel στο Λας Βέγκας» στις 16 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους, τιμώντας τα γενέθλια του αείμνηστου πατέρα του.

«Είναι αλήθεια, και είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε στο PEOPLE σε δήλωσή του τότε. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Σίγκα της Ιαπωνίας μέσω κοινών φίλων ενώ ο Cage γύριζε την ταινία Prisoners of the Ghostland.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι πόζαρε για το πρώτο του εξώφυλλο στο περιοδικό Flaunt, το οποίο κυκλοφόρησε του τον Οκτώβριο του 2021.

Ένα μήνα αργότερα το ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί του πάρτι GQ Men of the Year 2021 στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Ο Cage και η Shibata, 27 ετών, η οποία είναι επίσης ηθοποιός, έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί τον περασμένο Ιούλιο στην πρεμιέρα της ταινίας του Cage, Pig.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify


Διαβάστε επίσης: