Πληθαίνουν οι φήμες ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν ήθελε να εμβολιαστεί.

Από EW Staff
06 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 08:30

Η παραγωγή της επερχόμενης μίνι σειράς “The Offer“, για τη δημιουργία του “The Godfather”, τέθηκε σε αναμονή, αφού ο Miles Teller, φέρεται να βρέθηκε θετικός στον COVID-19.

Η Daily Mail αναφέρει σε δημοσίευμά της, ότι ο Teller δεν ήταν εμβολιασμένος, καθώς δεν το επιθυμούσε και το θετικό του τεστ ανάγκασε την Paramount Television, να σταματήσει την παραγωγή για σχεδόν έναν μήνα.

Εκπρόσωπος του Teller αμφισβήτησε την είδηση της Daily Mail, αλλά αρνήθηκε να επεκταθεί περαιτέρω. Ο ίδιος ο Teller απάντησε μέσω Twitter, αναδημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία ένα ανώνυμο άτομο επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός ήταν στα γυρίσματα, ενώ ανέβασε μία ακόμη που την έβγαλε από το σετ, άγνωστο παραμένει όμως πότε τραβήχτηκε:

Οι θαυμαστές του ωστόσο, δεν σταματούν να ρωτάνε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί δεν έχει εμβολιαστεί ο Teller, ζητώντας μια απάντηση, όμως ο ηθοποιός δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια.

Το The Offer αφηγείται την παρασκηνιακή ιστορία του The Godfather του Francis Ford Coppola μέσα από τα μάτια του βραβευμένου με Όσκαρ παραγωγού, Albert S. Ruddy. Αρχικά τον Ruddy ήταν να τον υποδυθεί ο Armie Hammer, αποχώρησε όμως από τη σειρά μετά από καταγγελίες για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά κι έτσι ο Teller πήρε τον ρόλο.

Σε σκηνοθεσία του Dexter Fletcher (Bohemian Rhapsody, Rocketman), στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Matthew Goode, Giovanni Ribisi, Colin Hanks, Dan Fogler και Juno Temple.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: