Ο ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει μετά την αποκάλυψη του περιστατικού από τη γυναίκα του στα social media.

Από EW Staff
29 Μαΐου, 2021 @ 15:01

Oι διακοπές στη Χαβάη δεν αποδείχτηκαν και τόσο παραδεισένιες τελικά για τον ηθοποιό Miles Teller. Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε στο Twitter πως ενώ έκανε διακοπές στο Μάουϊ με τη σύζυγό του και τους φίλους του Aaron Rodgers και Shailene Woodley, δύο άτομα του επιτέθηκαν.

Το People έλαβε μια δήλωση από το αστυνομικό τμήμα του Μάουϊ, στην οποία έγραφε: “Η αστυνομία απάντησε σε μια αναφορά επίθεσης με θύμα έναν άνδρα που είχε τρυπηθεί στο πρόσωπο έξω από την τουαλέτα του εστιατορίου Monkeypod Kitchen στο Μάουϊ της Χαβάης την Τετάρτη το βράδυ. Το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση”.

Η σύζυγος του Teller, Keleigh Speller Teller, δημοσίευσε πληροφορίες για το περιστατικό στα stories της στο Instagram την Παρασκευή το βράδυ, μετά από ένα άρθρο του TMZ ότι ο Teller ήρθε σε διαμάχη για κάποιο οικονομικό θέμα. Αποκάλεσε τέτοιες αναφορές “εντελώς ψευδείς”, σχολιάζοντας ότι ο Teller δεν γνώριζε τους άντρες που τον επιτέθηκαν.

Ο Teller παρέμεινε σιωπηλός μέχρι που τον προκάλεσε ο οικοδεσπότης του SiriusXM, Pat McAfee, ο οποίος σατίρισε με άκομψο τρόπο τον ηθοποιό δημοσιεύοντας μια πάλη στο Twitter. Ο Teller απάντησε ότι του επιτέθηκαν δύο άγνωστοι στο μπάνιο και ο McAfee απολογήθηκε στον ηθοποιό ζητώντας του συγγνώμη και ότι θα διορθώσει όσα σχολίασε, αφού δεν γνώριζε τα ακριβή γεγονότα και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να τον ειρωνευτεί.

Διαβάστε επίσης: