Από EW Staff
04 Μαρτίου, 2021 @ 21:09

O αναγνωρισμένος Αυστραλός συγγραφέας θρίλερ δράσης Matthew Reilly θα αναλάβει τη δημιουργία μιας νέας πρωτότυπης ταινίας του Netflix με τίτλο “Interceptor“, ενώ στο σενάριο θα συμμετέχει και ο ταλαντούχος Stuart Beattie (Collateral, and Tomorrow, When the War Began). 

Η παραγωγή του φιλμ θα ξεκινήσει στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας το επόμενο διάστημα και οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι δόθηκαν στην Elsa Pataky (The Fast and the Furious franchise, Tidelands) και στον Luke Bracey (Holidate, Point Break).

Η επίσημη σύνοψη του Netflix αναφέρει την παρακάτω υπόθεση:

Όταν εκτοξεύονται δεκαέξι πυρηνικοί πύραυλοι εναντίον των ΗΠΑ και, ταυτόχρονα, μια βίαιη συντονισμένη επίθεση απειλεί τον απομακρυσμένο σταθμό αναχαίτισης πυραύλων, μια υπολοχαγός του στρατού πρέπει να αξιοποιήσει τα χρόνια τακτικής εκπαίδευσης και στρατιωτικής εξειδίκευσής της για να σώσει την ανθρωπότητα, όπως τη γνωρίζουμε.

Ο Reilly έχει δηλώσει ενθουσιασμένος για το νέο του project, αφού του αρέσει να αφηγείται μεγάλες ιστορίες δράσης με φρενήρη ρυθμό. Σκοπός του είναι να μεταφέρει αυτό το είδος της γρήγορης, αδυσώπητης, ριψοκίνδυνης αφήγησης στο Netflix.

Διαβάστε επίσης: