Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον θρυλικό παραγωγό ταινιών, Robert Evans.

Από EW Staff
10 Ιουνίου, 2021 @ 13:04

O Matthew Goode θα συμμετέχει στο καστ της νέας μίνι σειράς της Paramount+, “The Offer”, της οποίας η ιστορία επικεντρώνεται στο παρασκήνιο πίσω από τη δημιουργία της πρώτης ταινίας της τριλογίας “The Godfather” του Francis Ford Coppola.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον θρυλικό παραγωγό ταινιών, Robert Evans, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της παραγωγής το 1972. Η φήμη του εκτοξεύτηκε μετά τη συμμετοχή του σε ταινίες όπως Rosemary’s Baby, Love Story, The Great Gatsby, και Chinatown.

Ο Matthew Goode θεωρήθηκε ο καταλληλότερος για να ενσαρκώσει αυτό τον ρόλο, αν κρίνει κανείς από τις επιτυχημένες ερμηνείες του στα «Downtown Abbey», «The Good Wife», «Dancing on the Edge» και τέλος στο διάσημο «The Crown», για το οποίο και βραβεύτηκε με Emmy.

Βασισμένο στις εμπειρίες του Οσκαρικού παραγωγού, Albert S. Ruddy, η σειρά θα ακολουθεί τον Al Ruddy (Miles Teller) στην προσπάθεια του να δώσει ζωή στον επικό «Νονό» και να τον φέρει στην μεγάλη οθόνη υπό την σκηνοθετική ματιά του Coppola. Με πρωταγωνιστές τον Αλ Πατσίνο και τον Μάρλον Μπράντο, η ταινία καταφέρει τελικά να κερδίσει τρία Όσκαρ.

Το σενάριο και την παραγωγή της σειράς αναλαμβάνει η Nikki Toscano και ο Michael Tolkin. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Dexter Fletcher, ενώ στην παραγωγή συμμετέχουν και οι Teller, Ruddy, και Leslie Grief.

Διαβάστε επίσης: