Δυστυχώς δεν ήταν και η πιο ευχάριστη.

Από EW Staff
27 Ιουλίου, 2021 @ 20:09

Ο διάσημος παραγωγός, Mark Ronson σίγουρα δεν είχε μία βαρετή παιδική ηλικία, κρίνοντας από τις αποκαλύψεις, που έκανε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο The Guardian.

Όπως ανέφερε ο Ronson, μια από τις πρώτες του παιδικές αναμνήσεις είναι ο ηθοποιός Robin Williams, στο αποκορύφωμα της φήμης του λόγω της συμμετοχής του στο Mork & Mindy, να τον ρίχνει στο κρεβάτι και να κοιτάζει έξω από τις κουρτίνες υπό την επήρεια κοκαΐνης.

Ο Mark Ronson εκείνη την εποχή σίγουρα δεν ήταν πάνω από 6 ή 7 ετών, αν σκεφτεί κανείς ότι η κωμική σειρά έληξε το 1982.

Οι γονείς του ήταν μέσα στον κοσμικό κύκλο του Hollywood κι έτσι “δικαιολογούνται” οι παρέες τους. Ο πατέρας του, Laurence Ronson, ήταν μεσίτης πολυτελών κατοικιών και διευθυντής μίας δισκογραφικής εταιρείας, εκτός από γόνος πλούσιας οικογένειας. Η μητέρα του, Ann Dexter-Jones, ήταν συγγραφέας και… πολύ κοινωνική.

Όπως δήλωσε ο Ronson, όταν είδε τον Robin Williams σε ένα εστιατόριο 20 χρόνια μετά και τον ρώτησε για το συμβάν, εκείνος του απάντησε: “Περίμενε, οι γονείς σου ζούσαν σε εκείνο το σπίτι στην οδό Circus; Φίλε, έκαναν τα πιο καταπληκτικά πάρτι”.

Βέβαια, ο Mark Ronson τα είχε συνηθίσει όλα αυτά τα “πάρτι”, αφού τα ζούσε από πολύ μικρή ηλικία. Κάποτε, λίγα χρόνια μετά το συμβάν με τον ηθοποιό, όταν κατέβηκε τις σκάλες για να φάει πρωινό στην κουζίνα πριν από το σχολείο, είδε τον πατέρα του με τον Daryl Hall από τους Hall & Oates να “σνιφάρουν” κάτι και να παίζουν σκάκι.

Εκείνη την εποχή όμως, όλα αυτά του φάνταζαν πολύ αθώα, καθώς δεν είχε ιδέα για αυτά τα “χόμπι ενηλίκων”. Μόνο όταν έκλεισε τα 20, κατάλαβε τον λόγο “που δεν έπρεπε να ξυπνάει νωρίς το πρωί την μητέρα του κάθε Σάββατο”.

Η οικογένειά του γενικά, είχε μία “κλίση” στους celebrities. Ακόμα και όταν οι γονείς του χώρισαν, ο επόμενος άντρας της μητέρας του ήταν και αυτός μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ήταν ο κιθαρίστας Mick Jones.

Βέβαια, τα “φώτα της δημοσιότητας” δεν άργησαν να στραφούν τελικά, και πάνω στον ίδιο τον Mark Ronson. Ο διάσημος παραγωγός έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Ανάμεσά τους οι Amy Winehouse, Lady Gaga, Bruno Mars και Adele.

Διαβάστε επίσης: