Από EW Staff
08 Ιουνίου, 2021 @ 23:21

Ο Mark Ronson θα γίνει και επίσημα “ο γαμπρός” της διάσημης ηθοποιού Meryl Streep. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο podcast των Tame Impala “The FADER Uncovered” αρραβωνιάστηκε με την κόρη της, Grace Gummer, την προηγούμενη εβδομάδα. 

“Αρραβωνιάστηκα το Σαββατοκύριακο”, λέει ο βραβευμένος με επτά Grammy μουσικός. Μάλιστα, αποκάλυψε πως με την αγαπημένη του αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί, ενώ άκουγαν ένα τραγούδι των Tame Impala. 

Jeff Kravitz/FilmMagic| CREDIT: JEFF KRAVITZ/FILMMAGIC

Οι φήμες για έναν ενδεχόμενο αρραβώνα υπήρχαν από τον Μάιο, όταν η Grace Gummer εμφανίστηκε μαζί του, την ώρα που κατευθύνονταν για δείπνο στη μητέρα του, φορώντας ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, που τράβηξε την προσοχή και τα φλας των φωτογράφων. 

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο μουσικός έχει ήδη γνωρίσει τη διάσημη μητέρα της αρραβωνιαστικιάς του, η οποία τον συμπαθεί πολύ. Σε περίπτωση που το ζευγάρι επιλέξει να παντρευτεί, τότε θα είναι ο δεύτερος γάμος και για τους δύο. 

Στο παρελθόν, ο ίδιος ήταν παντρεμένος με τη Γαλλίδα ηθοποιό Josephine de La Baume, όμως το ζευγάρι χώρισε το 2018.

Η Grace Gummer από την άλλη μεριά πήρε διαζύγιο από τον μουσικό και ηθοποιό του Nomadland, Tay Strathairn, τον Απρίλιο του 2020, παρά το γεγονός ότι είχαν ήδη χωρίσει από το 2019.

CREDIT: KEVIN MAZUR/WIREIMAGE

Διαβάστε επίσης: