Το δίκτυο συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία με τον συγγραφέα Harlan Coben.

Από EW Staff
16 Μαρτίου, 2021 @ 21:34

Ο Ισπανός Mario Casas, θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας μίνι σειράς του Netflix με τίτλο “The Innocent” και οι θαυμαστές (για να είμαστε ειλικρινείς, κυρίως οι θαυμάστριες), αδημονούν να δουν τον γοητευτικό ηθοποιό στην πλατφόρμα.

Η φήμη του 34χρονου ηθοποιού απογειώθηκε μετά τον ρόλο του Adrián Doria στην ταινία Αόρατος Επισκέπτης και το Netflix επιθυμεί να συνεργάζεται μαζί του όλο και περισσότερο. Τελευταία τον είδαμε στην ταινία El practicante (Ο Τραυματιοφορέας) του δικτύου, η οποία για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς δεν μας ενθουσίασε, το ταλέντο όμως του Casas είναι αδιαμφισβήτητο, συνεπώς αναμένουμε ένα καλό αποτέλεσμα στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί. 

Το δίκτυο συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία με τον συγγραφέα Harlan Coben κι έτσι μετά τις σειρές Safe, The Stranger και The Woods, το δίκτυο θα διαθέσει τη νέα σειρά στις 30 Απριλίου του 2021.

Στην υπόθεση του Innocent, ο Ματ μπλέκει σ’ έναν καυγά και δολοφονεί έναν άνθρωπο. Πλέον, ως πρώην κατάδικος, θα προσπαθήσει να φτιάξει και πάλι τη ζωή του, ώσπου ένα τηλεφώνημα την καταστρέφει.

Στη σειρά που θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, πρωταγωνιστούν επίσης οι ηθοποιοί Juana Acosta, Josean Bengoetxea, Jordi Coll, Jose Coronado, Gonzalo de Castro, Miki Esparbé, Aura Garrido και Martina Gusman.

Διαβάστε επίσης: