Η εταιρεία παραγωγής πίσω από από το ντοκιμαντέρ για την Tina Turner του HBO, θα αναλάβει το “Midlife Crisis” του Macaulay Culkin.

Από EW Staff
04 Φεβρουαρίου, 2022 @ 15:54
MacauleyCulkin | CREDIT: JORDAN STRAUSS/INVISION/AP/REX/SHUTTERSTOCK

O Macaulay Culkin γιόρτασε τον Αύγουστο του 2020 τα 40ά του γενέθλια με ένα tweet με το οποίο έγινε χαμός (“Nursing Home Alone”): “Γεια σας παιδιά, θέλετε να αισθανθείτε γέροι; Είμαι 40. ” Με 478,6 χιλιάδες retweet και 3,1 εκατομμύρια likes, το tweet του θα έθετε τελικά τα θεμέλια για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του, «Macaulay Culkin’s Midlife Crisis».

Ο Macaulay Culkin θα συνεργαστεί με τη Lightbox, για τη σειρά που διερευνά τι σημαίνει να είσαι μεσήλικας. Τα ερωτήματα που θα αναλογιστεί ο Culkin περιλαμβάνουν: Πώς πρέπει να αγκαλιάζουμε το ότι μεγαλώνουμε σε μια κοινωνία που δίνει προτεραιότητα στα νιάτα; Τι είναι η επιτυχία στη μέση ηλικία και πώς μετριέται; Πώς μπορεί να διατηρηθεί το πάθος όχι μόνο στους νέους;

Στο «Midlife Crisis» θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί οι βραβευμένοι συνιδρυτές του Lightbox Simon και Jonathan Chinn και η μάνατζερ του Culkin, Emily Gerson Saines, βραβευμένη με Emmy. Οι Chinn δήλωσαν ότι ήταν «ενθουσιασμένοι» που δούλεψαν στο έργο, το οποίο αγγίζει παγκόσμια θέματα.

«Ο Μac παραμένει εμβληματικός και αγαπητός. «Παρά τη θρυλική του ιδιότητα, όπως όλοι εμείς, πρέπει να αντιμετωπίσει τι σημαίνει να είσαι ένας κανονικός μεσήλικας, με μια σύζυγο και ένα μικρό παιδί που σύντομα θα φτάσει στην ίδια ηλικία που είχε ο Macaulay όταν έγινε παγκόσμιος σούπερ σταρ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε σε αυτό το συναρπαστικό πρότζεκτ!”

Ο Macaulay Culkin έγινε γνωστός με τους ρόλους του στο Home Alone και άλλες ταινίες της δεκαετίας του 1990, συμπεριλαμβανομένων των My Girl, Richie Rich και The Good Son, πριν κάνει μια σύντομη παύση από το Hollywood. Επέστρεψε τόσο στη μεγάλη όσο και στη μικρή οθόνη στις αρχές της δεκαετίας του 2000, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως το Party Monster and Changeland και τηλεοπτικές σειρές όπως οι Will & Grace, Kings, Dollface και πιο πρόσφατα στο American Horror Story.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

instafeed

Διαβάστε επίσης: