Το φιλμ θα ονομάζεται “This Beast”.

Από EW Staff
08 Μαρτίου, 2021 @ 21:24

Ο Kurt Sutter, τον οποίο όλοι λατρέψαμε μετά τα όσα έφτιαξε στο θρυλικό πλέον Sons of Anarchy αλλά και τη σπουδαία ταινία Southpaw – με τις υπόλοιπες δουλειές του είναι εξίσου αξιόλογες – θα είναι ο σεναριογράφος, ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός της νέας ταινίας του Netflix.

Το φιλμ θα ονομάζεται “This Beast” και ο Sutter εμπνεύστηκε από το Κτήνος της Ζεβοντάν, δηλαδή το μυστηριώδες ζώο που τρομοκρατούσε κατοίκους με φρικτές επιθέσεις σ’ ένα γαλλικό χωριό το 1764.

Το επίσημο δελτίο τύπου του Netflix αναφέρει την εξής υπόθεση: Ένα αγγλικό χωριό του 18ου αιώνα πολιορκείται από ένα μυστηριώδες και άπιαστο θηρίο. Δεκάδες αθώοι σφαγιάζονται και ο θρησκευτικός φανατισμός οδηγεί το χάος σε πουριτανικά ύψη. Την ανέφικτη αποστολή εξολόθρευσης του θηρίου αναλαμβάνει ένας ταπεινός κυνηγός που υπόσχεται να σταματήσει τη σφαγή. Αλλά γι’ αυτόν το κυνήγι δεν είναι επαγγελματική αποστολή, είναι κάτι βαθιά προσωπικό.

Ο Sutter δήλωσε ότι “το Netflix είναι ο τέλειος χώρος γι’ αυτήν την αιματηρή τελετή που ετοιμάζω” και ο ο Jason Blum, CEO και ιδρυτής της Blumhouse που αναλαμβάνει την ταινία ανέφερε ότι “είμαστε από καιρό οπαδοί του Kurt και της απαράμιλλης αφήγησής του, αλλά κι ενθουσιασμένοι που το Blumhouse παράγει την πρώτη του ταινία για το Netflix”.

Με Sutter στο… τιμόνι κανείς ποτέ δεν έχασε και ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα!

Διαβάστε επίσης: