Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού διαψεύδει τις φήμες.

Από EW Staff
17 Ιουλίου, 2021 @ 20:54

Ο Kanye West και η Irina Shayk είναι ακόμα μαζί, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Λίγες εβδομάδες μετά τις φήμες περί χωρισμού, το νέο ζευγάρι της showbiz αποδεικνύεται πως “συνεχίζει ακάθεκτο” να απολαμβάνει τον έρωτά του.

Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του διάσημου μοντέλου, οι φήμες ότι οι δυο τους είχαν χωρίσει και μάλιστα η ίδια αρνήθηκε να συνοδεύσει τον Kanye σε επίσημη εμφάνισή του στο Παρίσι για να μην συνδεθούν άλλο τα ονόματά τους, δεν ευσταθούν.

“Η Irina είναι πολύ στεναχωρημένη για τις φήμες, που κυκλοφορούν σχετικά με εκείνη και τον Kanye. Εκείνος πήγε στο show της Balenciaga για να στηρίξει τον φίλο του και σχεδιαστή, Demna Gvasalia. Βρέθηκε εκεί μόνο για 3 ώρες. Ήταν δική του υποχρέωση, για αυτό δεν εμφανίστηκε μαζί του η Irina, όχι γιατί χώρισαν”, εξηγεί η ίδια πηγή.

“Οι δυο τους βγαίνουν ακόμα και είναι πολύ ευτυχισμένοι”, προσθέτει. Μάλιστα, αποκάλυψε πως το ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο μαζί, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκονται στο Σαν Φρανσίσκο, αφού ο ράπερ προετοιμάζεται για τις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

Τέλος, αναφέρθηκε πως και οι δυο βλέπουν σοβαρά την σχέση τους και αποσκοπούν σε κάτι μακροχρόνιο, χωρίς όμως να έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις για συγκατοίκηση, καθώς είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην δουλειά τους, που προέχει αυτό το διάστημα.

Διαβάστε επίσης: