Το Meta τον απέκλεισε για 24 ώρες.

Από EW Staff
17 Μαρτίου, 2022 @ 15:32
kanye west Photo: Shutterstock


Ο Kanye West επιτέθηκε δημόσια στην πρώην σύζυγο Kim Kardashian, τον φίλο της Pete Davidson και τον Trevor Noah μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Kanye West φέρεται να αντιμετωπίζει συνέπειες για την πρόσφατη διαδικτυακή του δραστηριότητα.

Ο ράπερ, 44 ετών, αποκλείεται προσωρινά από τον λογαριασμό του στο Instagram και δεν θα μπορεί να δημοσιεύει, να σχολιάζει ή να στέλνει μηνύματα, αναφέρουν το TMZ και το Rolling Stone.

Εκπρόσωπος της Meta, της μητρικής εταιρείας του Instagram, δήλωσε στο TMZ ότι οι πρόσφατες αναρτήσεις του West παραβίασαν τις πολιτικές της πλατφόρμας σχετικά με τη ρητορική μίσους, την παρενόχληση και τον εκφοβισμό, με αποτέλεσμα την 24ωρη απαγόρευση.

Η πιο πρόσφατη περίπτωση της καταχρηστικής δραστηριότητας του West ήταν μια ρατσιστική προσβολή που φέρεται να άφησε στην instagram σελίδα του παρουσιαστή του Daily Show, Trevor Noah.

Η διαδικτυακή επίθεση του West στον κωμικό έρχεται αφού ο Νoah σχολίασε εκτενώς το βράδυ της Τρίτης τον χωρισμό του καλλιτέχνη από την Κιμ Καρντάσιαν και τον τρόπο με τον οποίο ο ράπερ της συμπεριφέρθηκε εν μέσω του διαζυγίου τους.

Ο εκπρόσωπος της Meta δήλωσε επίσης στο TMZ ότι η εταιρεία είναι προετοιμασμένη να λάβει πρόσθετα μέτρα εάν υπάρξουν περαιτέρω παραβιάσεις στο μέλλον.

Εκπρόσωπος του West δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: