Από EW Staff
12 Οκτωβρίου, 2022 @ 13:49
The Ring Naomi Watts banner H Naomi Watts καθηλώνει με την ερμηνεία της στο The Watcher (Credit: Netflix)

IMG 8785

O Ryan Murphy έχει κάθε λόγο να πανυγηρίζει στα σόσιαλ μίντια με τα ιλιγγιώδη ποσοστά τηλεθέασης της σειράς!

IMG 8786

Ο Βοbby Cannavale είναι ο σύζυγος στην οικογένεια που δεινοπαθεί από τον επικίνδυνο The Watcher (Cr. Netflix)

Η σαρωτική επιτυχία της μίνι σειράς για τη ζωή του κατά συρροή δολοφόνου Jeffrey Dahmer βρίσκεται στο Νο1 των σειρών του Netflix εδώ και τέσσερις εβδομάδες. Και απ’ ότι φαίνεται μία νέα μίνι σειρά του ίδιου δημιουργού θα την εκθρονίσει.

Capture décran 2022 09 27 104226 1

Στις 13 Οκτωβρίου έρχεται το «The Watcher» με ένα all star cast ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους οι Νaomi Watts, Mia Farrow, Bobby Cannavale & Jennifer Coolidge. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η νέα συγκλονιστική μίνι σειρά παρουσιάζει τη μετακόμιση ενός ζευγαριού σε ένα νέο σπίτι. Όταν όμως ένα άγνωστο άτομο αρχίζει να στέλνει ανατριχιαστικές επιστολές, ισχυριζόμενο ότι έχει παρακολουθήσει το σπίτι τις τελευταίες δύο δεκαετίες, τα πράγματα αρχίσουν να παίρνουν μία περίεργη τροπή.


Δείτε το τρέιλερ της νέας συναρπαστικής σειράς του Ryan Murphy

Οι συγκρούσεις δεν αργούν να εμφανιστούν και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι αρχίζει να υποψιάζεται πως κάθε σπίτι κρύβει τα δικά του μυστικά. Οι υποψίες μάλιστα μεγαλώνουν όταν ο «The Watcher» αρχίζει να τους στέλνει τα απειλητικά μηνύματα. Προσπαθώντας να βρουν την άκρη του νήματος, ανακαλύπτουν και τα υπόλοιπα μυστικά της περίεργης γειτονιάς τους.

The Ring Naomi Watts banner

Η Νaomi Watts απλά συγκλονιστική στο νέο θρίλερ του Netflix! (Cr.Netflix)

Η ιστορία του «Watcher» ξεκίνησε το 2014 όταν η αληθινή οικογένεια αγόρασε ένα σπίτι και καθώς άρχισαν να μένουν εκεί, ξεκίνησαν να λαμβάνουν απειλητικές επιστολές στο ταχυδρομείο.

Κατά τη διάρκεια τριών επιστολών, ο «Watcher» ρώτησε γιατί μετακόμισαν στο σπίτι, έκανε σχόλια για τα παιδιά της οικογένειας και έκανε παρατηρήσεις για τις αλλαγές που έκαναν στο ακίνητο. Με βάση το κείμενο της επιστολής που παρείχε το “The Independent”, το άτομο ξεκαθάρισε ότι δεν είχε σκοπό να αφήσει ήσυχη την οικογένεια. Τελικά η οικογένεια πούλησε το σπίτι προκειμένου να σωθεί…

EN US TheWatcher Vertical 27x40 RGB PRE

13 Οκτωβρίου συντονιστείτε στο Netflix!

Διαβάστε επίσης: