Από EW Staff
24 Ιουνίου, 2021 @ 17:08

Το φλέγον ζήτημα τις τελευταίες ημέρες, δεν είναι άλλο από τη δίκη της Britney Spears, που θα δείξει αν τελικά η τραγουδίστρια θα καταφέρει να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής και της περιουσίας της από τον πατέρα της, Jamie Spears.

Στο πλευρό της έχουν σταθεί πολλοί celebrities, από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η φήμη για τη “κηδεμονία” της, ενώ τα τελευταία 24ωρα όλο και περισσότεροι εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στη διάσημη pop star. Φυσικά, από αυτούς δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρώην σύντροφός της, Justin Timberlake

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 1998 εώς το 2002 και μάλιστα ήταν το αγαπημένο των διεθνών tabloid. Αν και είχαν χωρίσει άσχημα και είχαν απασχολήσει για καιρό τα media, ο τραγουδιστής αποφάσισε να δείξει τη συμπαράστασή του με μία σειρά από Tweets στον επίσημο λογαριασμό του. Δήλωσε μάλιστα πως όχι μόνο εκείνος, αλλά και η σύζυγός του και ηθοποιός Jessica Biel, είναι στο πλευρό της.

Στις δημοσιεύσεις του έγραψε: «Μετά από όσα είδαμε σήμερα, όλοι πρέπει να στηρίξουμε την Britney αυτές τις στιγμές. Ανεξάρτητα από το παρελθόν μας, είτε καλό είτε κακό, αλλά και το πόσο παλιά ήταν… αυτό που της συμβαίνει, δεν είναι σε καμία περίπτωση σωστό. Σε καμία γυναίκα δεν πρέπει να απαγορεύεται να αποφασίζει η ίδια για το ίδιο της το σώμα. Κανείς δεν πρέπει να “κρατείται” ποτέ παρά τη θέλησή του… ή να χρειάζεται να ζητήσει άδεια από κάποιον για να έχει πρόσβαση σε όσα του ανήκουν και σε όσα δούλεψε σκληρά, για να τα αποκτησει. Η Jess και εγώ στέλνουμε όλη μας την αγάπη και την απόλυτη στήριξή μας στην Britney για όλα αυτά που περνάει. Ελπίζουμε πως το δικαστήριο και η οικογένειά της θα κάνουν το σωστό και θα την αφήσουν να ζήσει όπως εκείνη επιθυμεί».

Διαβάστε επίσης: