Από EW Staff
24 Μαΐου, 2021 @ 19:48

Ο Justin Bieber ξύρισε τα ράστα του, μετά από αντιδράσεις και ισχυρισμούς για πολιτισμική εκμετάλλευση (cultural appropriation).

Ο Καναδός τραγουδιστής δέχτηκε κριτική για το νέο του κούρεμα το 2016 αρχικά, αλλά και τον περασμένο Απρίλιο, όταν εμφάνισε ξανά αυτό το κούρεμα στο Instagram.

Φαίνεται, όμως, ότι ο 27χρονος Bieber σκέφτηκε τις πράξεις του και κοινοποίησε μία νέα φωτογραφία την Κυριακή με το κοντοκουρεμένο μαλλί του. Στην εικόνα, ποζάρει με την 24χρονη σύζυγό του Hailey, σε ένα εστιατόριο, με λεζάντα «Χαρούμενη Κυριακή».


Άλλη μία φωτογραφία, που κοινοποίησε στις ιστορίες του Instagram, έδειχνε ένα ασπρόμαυρο κοντινό του ξυρισμένου κεφαλιού του.

Στον Ρασταφαριανισμό, τα ράστα αποτελούν ένα πνευματικό σύμβολο και όταν άνθρωποι υιοθετούν αυτό το στυλ, πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι μια μορφή πολιτισμικής εκμετάλλευσης.

Ο μουσικός κατακρίθηκε από τον κόσμο την προηγούμενη φορά που δοκίμασε αυτό το κούρεμα, αλλά όπως φάνηκε αυτό δεν τον πτόησε από το να δοκιμάσει τα ράστα.

Ενώ οι φωτογραφίες του άρεσαν σε πολλούς από τους φανατικούς θαυμαστές του, άλλοι έλεγαν ότι τα ράστα του αποτελούν πρόβλημα. Όπως και να έχει, ο διάσημος τραγουδιστής αποφάσισε όπως φαίνεται να τα αποχωριστεί.

Διαβάστε επίσης: