Η σειρά "The Problem With Jon Stewart" κάνει πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο της Apple TV+ στις 30 Σεπτεμβρίου.

Από EW Staff
31 Αυγούστου, 2021 @ 23:00

Η επιστροφή του Jon Stewart στην μικρή οθόνη είναι γεγονός.

Η σειρά The Problem With Jon Stewart κάνει πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο της Apple TV+ στις 30 Σεπτεμβρίου. Είναι η πρώτη σειρά, που θα αναλάβει ο πρώην παρουσιαστής του Daily Show από τότε που αποχώρησε από το Comedy Central το 2015.

Κάθε δεύτερη εβδομάδα θα κυκλοφορεί ένα νέο επεισόδιο της σειράς. Επίσης, θα υπάρχει ένα συνοδευτικό podcast, που θα εμβαθύνει στα ζητήματα που αναφέρονται στη σειρά, το οποίο και θα ενημερώνεται κάθε εβδομάδα.

Η σειρά είναι αποτέλεσμα μιας πολυετούς συμφωνίας που υπέγραψε ο Stewart με την Apple το περασμένο φθινόπωρο. Η σειρά “The Problem With John Stewart” θα βρίσκεται για αρκετό καιρό στη δημοφιλή πλατφόρμα και κάθε επεισόδιο θα αντιμετωπίζει ένα μόνο θέμα που είναι θα αποτελεί “μέρος μιας εθνικής συνομιλίας”.

Σύμφωνα με τo Apple Τv+: “Ο Stewart θα είναι σε συζήτηση με τους ανθρώπους, οι οποίοι ίσως επηρεάζονται από το ζήτημα – καθώς και με εκείνους που έχουν ευθύνη για τις συνέπειες. Μαζί θα βρουν μικρά βήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε μια ολοκληρωμένη λύση. Το podcast της σειράς θα επεκτείνει την συζήτηση του κάθε επεισοδίου, με μέλη της εκπομπής, καθώς και με ακτιβιστές του χώρου”.

Παραγωγός της σειράς θα είναι ο Jon Stewart με την εταιρεία του Busboy Productions. Επίσης στην παραγωγή συμμετέχουν η showrunner Brinda Adhikari, βετεράνος του CBS News, ο μάνατζερ του Stewart, James Dixon και ο Richard Plepler. Η Eden Productions του Richard Plepler έχει συμφωνία στην Apple. Σεναριογράφος της σειράς είναι η Chelsea Devantez και τέλος, η Lorrie Baranek είναι η επιβλέπων παραγωγός.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: