Πλέον είναι "ευτυχισμένος στο σπίτι του".

Από EW Staff
30 Αυγούστου, 2021 @ 23:15

Ο John Stamos είναι πλέον καλά, μετά από την περιπέτεια της υγείας του.

Ο σταρ του Full House μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή που τον έδειχνε να φοράει ρόμπα και σκουφάκι στα μαλλιά του. Επίσης, δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα με το χέρι του δεμένο με επίδεσμο.

Στη λεζάντα, ο ηθοποιός διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι πλέον είναι “ευτυχισμένος στο σπίτι του” μετά τη νοσηλεία του. Ανέφερε επίσης ότι έπαθε ένα σοβαρό πρόβλημα στην παλάμη του “κατά το οποίο ένα από τα δάχτυλά του κόλλησε σε λυγισμένη θέση”, σύμφωνα με την κλινική Mayo. Ονομάζεται “δάχτυλο σκανδάλης” και μπορεί να λυγίσει ή να ισιώσει με ένα κούμπωμα, όπως μια σκανδάλη που τραβιέται και απελευθερώνεται.

Ανάθεμά σε #Triggerfinger!”, έγραψε στη λεζάντα ο John Stamos.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο John Stamos μίλησε σε συνέντευξή του στο People για τους ανθρώπους της ζωής του και το πώς η οικογένειά του -η σύζυγός του Caitlin McHugh Stamos και ο 3χρονος γιος του Billy– έχουν κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά δεν πίστευα ότι θα συναντούσα τον κατάλληλο άνθρωπο”, ανέφερε, “και πλέον νιώθω πως είμαι καλά, έχω τα πάντα, δεν πρέπει να είμαι άπληστος».

Τελικά, παραδέχτηκε πως η Caitlin βελτίωσε τη ζωή του”. “Δεν το άξιζα ακόμα νομίζω. Αλλά πριν από έξι χρόνια, ηρέμησα και έγινα καλύτερος άνθρωπος”, είπε. “Και όταν ήρθε η Caitlin, το αναγνώρισα αμέσως. Είπα: πρέπει να είμαι καλός για να το κάνω να λειτουργήσει”, εξήγησε.

“Είναι αυτό που πάντα ήθελα Τα όνειρά μου πραγματοποιήθηκαν 100 φορές“, είπε.

Όσο για το αν θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, η σύζυγός του ανέφερε πως είναι αισιόδοξοι ότι θα γίνει κι αυτό: “Προσπαθούμε εδώ και λίγο καιρό και δεν έχει πετύχει ακόμα“.

Λοιπόν, το πρώτο παιδί μας σταματά πολλές φορές!”, πρόσθεσε χιουμοριστικά ο John Stamos.

Όλοι σας λένε ότι όλα συμβαίνουν τόσο γρήγορα και είναι αλήθεια”, συνέχισε. “Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πριν τη θνησιμότητα, αλλά θέλω να είμαι ζωντανός για να δω όλα τα υπέροχα πράγματα στη ζωή του γιου μου. Αυτές είναι οι όμορφες αναμνήσεις που θα θυμάμαι για πάντα”.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: