Το δικαστήριο απέρριψε το βέτο του Lydon με το οποίο απαγόρευε στον Danny Boyle να χρησιμοποιήσει τραγούδια και μουσικές των Sex Pistols.

Από EW Staff
23 Αυγούστου, 2021 @ 22:40

Έχασε τη δίκη από τα υπόλοιπα μέλη των Sex Pistols ο John Lydon, οπότε η μουσική του συγκροτήματος θα ακούγεται κανονικά στη νέα σειρά του Danny Boyle, “Pistol” που θα κυκλοφορήσει το 2022 από το FX.

Αντίδικοι ήταν από τη μία πλευρά ο frontman των Sex Pistols John Lydon, γνωστός ως Johnny Rotten και από την άλλη ο ντράμερ τους Paul Cook legally και ο κιθαρίστας τους, Steve Jones, στο δικό του “Lonely Boy: Tales From a Sex Pistol”, όπου βασίστηκε το σενάριο της σειράς.

Το δικαστήριο απέρριψε το βέτο του Lydon με το οποίο απαγόρευε στον Danny Boyle να χρησιμοποιήσει τραγούδια και μουσικές του ιστορικού πανκ συγκροτήματος. Σύμφωνα με το Associated Press, ο δικηγόρος των δύο μελών της μπάντας αποκάλυψε ότι οι Sex Pistols προχώρησαν σε συμφωνία το 1998, που ανέφερε ότι οι μελλοντικές αποφάσεις σχετικά με αιτήματα αδειοδότησης θα λαμβάνονται με βάση το τι επιθυμούσε η πλειοψηφία μέσα στη μπάντα. Άδεια στον Danny Boyle (Slumdog Millionnaire, Trainspotting) έδωσαν επίσης ο αυθεντικός μπασίστας του συγκροτήματος Glen Matlock, καθώς και οι κληρονόμοι του Sid Vicious.

Στη σειρά συμμετέχουν η σταρ του «Game Of Thrones» Maisie Williams ως Pamela Rooke, ο Toby Wallace (Babyteeth) ως Jones, ο Anson Boon ως Lydon, ενώ ο Louis Partridge θα ενσαρκώνει τον Vicious.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: