Από EW Staff
26 Μαΐου, 2021 @ 12:25

Κάποιοι ηθοποιοί ποζάρουν υπερήφανοι στο κόκκινο χαλί μαζί με τα παιδιά τους και υπάρχουν κάποιοι που μόλις τους δείξει η τηλεοράση, τρέχουν να πιάσουν το τηλεκοντρόλ για να την κλείσουν!

Ο John Krasinski και η Emily Blunt ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία και οι κόρες τους Hazel και Violet, που είναι 6 και 4 ετών αντίστοιχα, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τη δουλειά που κάνουν οι γονείς τους.  

Η 38χρονη ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “The Sunday Times”, ότι τόσο εκείνη, όσο και ο άντρας της θέλουν να κρατήσουν τα παιδιά τους στο “σκοτάδι” για να μην ανακαλύψουν ότι είναι διάσημοι.

Η Blunt δήλωσε ότι αν καταφέρουν να κρύψουν το μεγάλο “μυστικό” για πολύ καιρό ακόμα, θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη.

Ωστόσο τα παιδιά μπορεί να είναι μικρά, όμως μια χαρά αφουγκράζονται τι συμβαίνει. Προς το παρόν οι δύο ηθοποιοί το παίζουν ανήξεροι και όποτε τους ρωτάνε τι δουλειά κάνουν και αν είναι διάσημοι γιατί τους το είπαν στο σχολείο, εκείνοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και τους απαντάνε ότι δεν είναι καθόλου γνωστοί. 

Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι πολύ συγκεκριμένος σύμφωνα με την Blunt: “Δεν θέλουμε οι κόρες μας να γνωρίζουν ότι έχουν διάσημους γονείς, καθώς δεν θέλουμε όσο μεγαλώνουν να νιώθουν πιο σημαντικές ή ξεχωριστές εις βάρος άλλων παιδιών”.

Μένει να δούμε πώς θα μπορέσουν να το κρύψουν στη συνέχεια, αφού σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο sequel “A Quiet Place Part II” και το διάσημο ζευγάρι θα είναι στην επικαιρότητα.

Διαβάστε επίσης: