Από EW Staff
10 Ιουνίου, 2021 @ 17:17

Κάθε φορά που ο Jim Belushi κοιτάζει την ανατολή του ήλιου, θυμάται τον θρυλικό ράπερ Tupac Shakur και εξηγεί τον λόγο σε πρόσφατη δημοσίευσή του στο Twitter. 

Ο ηθοποιός μοιράστηκε στον λογαριασμό του μία ανάμνηση, που είχε με τον αδικοχαμένο ράπερ, όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία του 1997 “Gang Related”. 

“Κάθε φορά, που κοιτάζω την ανατολή, σκέφτομαι τον Tupac. Μία φορά είδαμε μαζί την ανατολή, έπειτα από μία μεγάλη και κουραστική νύχτα. Ήταν τόσο ήσυχος για μία στιγμή και μετά γύρισε, με κοίταξε και μου είπε: “Κοίτα, είμαι ένας κακούργος, προτιμώ την ανατολή. Πραγματικά, δεν γνωρίζω τι εννοούσε με αυτό, όμως το κρατάω ζωντανό έως σήμερα”, γράφει στην ανάρτησή του ο Belushi.  

Τα μονοπάτια των δύο αντρών διασταυρώθηκαν κατά τη συμμετοχή τους στην ταινία, όμως φαίνεται ότι δεν μοιράζονταν μόνο αυτό το κοινό. Όπως είχε αναφέρει ο Belushi σε παλαιότερη συνέντευξή του στους Los Angeles Times, θαύμαζε ιδιαίτερα τον ράπερ, ενώ εξηγεί πως ο δεσμός τους έγινε γρήγορα πολύ στενός και ο ίδιος τον θεωρούσε “αδερφό του”.

Μάλιστα, σε παλαιότερο του Tweet ο ηθοποιός είχε αναφέρει ότι πίστευε πολύ στον Tupac, καθώς δεν φοβόταν τίποτα και ήταν έτοιμος να δοκιμάσει τα πάντα. Είχε τονίσει ακόμα, ότι είχε εξαιρετικές υποκριτικές ικανότητες. “Για εμένα ήταν κάτι παραπάνω από ράπερ. Ήταν ένα μοναδικό ταλέντο στην οθόνη, πιστεύω πως θα συνέχιζε να αναπτύσσει τις ικανότητες του σαν ηθοποιός και θα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο να το δω αυτό. Δεν φοβόταν τίποτα. Ήταν φίλος μου και τον σκέφτομαι συχνά”, είχε γράψει. 

Ο ράπερ δολοφονήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου του 1996 σε ηλικία 25 ετών, ενώ το έγκλημα παραμένει μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστο. 

Διαβάστε επίσης: