Από EW Staff
23 Αυγούστου, 2022 @ 16:00
Tom Cruise υποδύθηκε τον Capt. Pete "Maverick" Mitchell στο Top Gun: Maverick (Photo: Paramount Pictures, Skydance and Jerry Bruckheimer Films).

IMG 9084

Highway to the Danger Zone! O Tom Cruise επί το έργον πιλότος του F-18
(Photo: Paramount Pictures, Skydance and Jerry Bruckheimer Films).

Σύμφωνα με τον Jerry Bruckheimer, ο Tom Cruise μετά από σχεδόν 40 χρόνια επιτυχιών καταφέρνει να ξεπερνά τα δικά του ρεκόρ στο box-office. Τελευταία του επιτυχία η ταινία Top Gun:Maverick που ξεπέρασε τα 1.3 δις δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως και είναι πλέον η πιο εμπορική ταινία του Cruise ενώ στις ΗΠΑ κατέρριψε και το ρεκόρ του Τιτανικού.

“Το σημαντικότερο είναι οι χαρακτήρες, το θέμα, η υπόθεση”, σχολιάζει ο Bruckheimer και συνεχίζει “Το Α και το Ω είναι το συναίσθημα και το θέμα είναι να δεις μια…κανονική ταινία”.

IMG 9088 2

O Tom ανέβασε στο Ιnstagram φωτό με τον Jerry στο σετ του πρώτου Τop Gun! Σχεδόν 40 χρόνια μετά βρέθηκαν και πάλι μαζί στο sequel!
IMG 9082 2 1

O Jerry ανέβασε αυτή την φωτογραφία με τον Tom από την πρόσφατη πρεμιέρα του Top Gun στο Παρίσι.

Στην περίπτωση του Top Gun: Maverick” οι ηθοποιοί εκπαιδεύτηκαν για μήνες για να μπορούν να μπούν στα F-18. Νιώθεις την προσπάθειά τους, είναι αληθινοί χαρακτήρες.”Χωρίς να απορρίπτει τα CGIs ο Νο1 παραγωγός του Hollywood σημειώνει πως η συγκεκριμένη ταινία έχει το πλεονέκτημα πως ο Tom Cruise πλέον έχει ψηθεί πολύ ως ηθοποιός ενώ όπως πάντα “συμμετείχε ενεργά σε όλη την παραγωγή, συντόνισε μαζί με τον σκηνοθέτη και την ομάδα σεναριογράφων τις σκηνές στους αιθέρες και δούλεψε πάρα πολύ σκληρά όπως πάντα”. Έχοντας συνεργαστεί με τον Tom Cruise από την αρχή της καριέρας του, ο Bruckheimer πλέον εκφράζει την επιθυμία η Ακαδημία να αναγνωρίσει τη σκληρή δουλειά και την εξέλιξη του Tom και να τον βραβεύσει σύντομα με ένα Όσκαρ!

IMG 9083

Στο San Diego τον περασμένο Μάιο το EW συνάντησε το εκπληκτικό καστ του Top Gun: Maverick στο πλαίσιο του ComicCon.

Μια από τις πιο fun σκηνές της συνέχειας του Top Gun γυρίστηκε σε παραλία του San Diego (Photo:Paramount Pictures).

Διαβάστε επίσης: