"Είναι λίγο άκυρη η ερώτησή σου, ήθελα να στο πω, για να μην την ξανακάνεις"...

Από EW Staff
04 Αυγούστου, 2021 @ 09:15

Ένας από τους καλύτερους δημοσιογράφους των celebrities είναι χωρίς καμία αμφιβολία, ο David Marchese. O άνθρωπος, που κατάφερε να αποσπάσει μερικές αξιομνημόνευτες αποκαλύψεις σε συνεντεύξεις από θρυλικές προσωπικότητες, όπως ο Quincy Jones και o Jon Stewart έρχεται αυτή τη φορά, να “ανοίξει την ψυχή” και το… στόμα του Jason Momoa.

Όμως, μάλλον “βρήκε τον δάσκαλό του”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο για τους New York Times και μάλλον η συζήτησή τους ήταν λίγο… άβολη για εκείνον. Ο λόγος; Ο David Marchese τον ρώτησε σχετικά με τις σκηνές σεξουαλικής βίας απέναντι στην Daenerys Targaryen ή αλλιώς, Καλίσι, στη σειρά Game of Thrones.

Κοίτα, ήταν σημαντικό να δείξω την ωμή εικόνα του Drogo. Έπαιζα κάποιον, που ήταν σχεδόν όμοιος με τον Μόγγολο ηγέτη, Τσίνγκις Χαν. Ήταν πραγματικά ένα πολύ δύσκολο κοσμάτι. Αλλά είναι η δουλειά μου να παίζω τέτοιους ρόλους. Μπορεί να είναι πολύ άσχημο, αλλά τι να κάνω; Είναι η δουλειά μου, αλλά δεν την κάνω; Μπορείς να με ρωτήσεις αν έχω μετανιώσει για κάποιον ρόλο. Τότε, θα σου πω, μόλις το έκανα και δεν πρόκειται να το κάνω ξανά”, είπε ο Jason Momoa.

Έπειτα, πρόσθεσε πως ένιωσε πολύ άσχημα για την ερώτηση, που του τέθηκε, καθώς ένας ηθοποιός δεν ξέρει εξ αρχής τις σκηνές, που θα κληθεί να παίξει. Οπότε, δεν έχει επιλογές να διαπραγματευτεί τίποτα. Ή θα πάρει τον ρόλο και ό,τι αυτός περιλαμβάνει ή όχι.

“Ήθελα να κάνω κάτι, που δεν θα μου άφηνε άσχημη αίσθηση στο στομάχι. Όμως, δεν έγινε έτσι με το Game Of Thrones. Ξέρω πως μόλις με ρωτήσουν για αυτό, μετά θα μου πουν για τον χαρακτήρα μου και αν θα ξαναέκανα κάτι τέτοιο. Ξέρεις, είναι άσχημο όλο αυτό. Δεν ήταν επιλογή μου. Εμείς οι ηθοποιοί δεν μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Υπάρχουν παραγωγοί, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι. Δεν περνάς από κάστινγκ και μετά να διαλέγεις ποιες σκηνές σου αρέσουν. Οπότε, είναι λίγο άκυρη η ερώτησή σου, ήθελα να στο πω, για να μην την ξανακάνεις”, ανέφερε ο Jason Momoa.

Διαβάστε επίσης: